Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se anunță vreme la extreme în București: furtuni și vijelii, după o zi caniculară

Publicat:

Temperaturile vor deveni caniculare, duminica, in București, iar disconfortul termic este in creștere, potrivit Adminstrației Naționale de Meteorologie (ANM). Pe seara, dar mai ales in cursul nopții, va crește probabilitatea pentru averse, descarcari electrice și intensificari de scurta durata ale vantului, informeaza Mediafax.

Potrivit ANM, vremea va deveni caniculara, in București, cu o maxima termica de 35...36 de grade și disconfort termic in creștere, indicele temperatura-umezeala (ITU) urmand sa depașeasca ușor pragul critic de 80 de unitați.

CITESTE SI BREAKING NEWS Scene de filme…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se strica vremea in București! Se anunța ploi torențiale, vijelii și grindina

11:20, 17.04.2024 - Se schimba vremea in Capitala. Dupa un inceput de saptamana calduros, meteorologii anunța ca, de miercuri, vin ploile. Iar temperaturile vor scadea simțitor. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala pentru București, valabila de miercuri, 17 aprilie, pana joi seara. Se…

Meteorologii au emis o avertizare in București: ploi torențiale, descarcari electrice și vijelii

10:15, 17.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala valabila pentru București, de miercuri pana joi seara. Se anunța vreme instabila și racire semnificativa, conform Mediafax.

Temperaturile scad drastic in București, din aceasta noapte, și incep ploile

13:05, 16.04.2024 - Dupa 30 de grade temperatura maxima marți, vremea se racește destul de mult in urmatoarele zile, astfel ca joi maximele nu mai trec de 18 grade, potrivit prognozei transmise de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM).

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Canicula in Romania! ANM anunta o vara cu temperaturi extreme, cand vor creste vertiginos temperaturile

09:05, 26.03.2024 - Deși este mult prea devreme sa vorbim despre canicula in Romania, noile informații venite de la ANM, și pe baza predicțiilor celor de la Accuweather, par a anunța o vara cu temperaturi extreme.

Dupa un weekend calduros, vremea se strica din nou. Meteorologii anunța chiar temperaturi negative

17:55, 17.03.2024 - Vremea va deveni mai rece incepand de luni, marți va fi ziua cea mai friguroasa, iar temperaturile vor cobori chiar și sub 0 grade, „o alternanța specifica de altfel pentru luna martie”, spun meteorologii.„Vremea se racește chiar de luni, iar cea mai rece zi va fi ziua de marți. Luni, doar prin Oltenia…

Val de aer rece peste Romania. Meteorologul ANM anunța ca temperaturile vor scadea și mai mult incepand de joi

13:16, 12.03.2024 - Alina Șerban, reprezentant ANM, spune ca se anticipeaza precipitații abundente și vant puternic, cu ploi in mare parte din țara. De asemenea, in zonele montane, sunt așteptate lapovița și ninsoarea.Incepand de joi, temperaturile vor scadea semnificativ, inclusiv in București, unde se vor situa in jurul…

Se schimba vremea, vine un val rece peste Romania. ANM anunța ce se va intampla saptamana viitoare cu temperaturile

08:11, 04.03.2024 -  Un val de aer rece se apropie, iar temperaturile vor scadea rapid, aducand cu ele și ninsori in unele regiuni.Directorul adjunct al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Florinela Georgescu, a declarat ca aceasta schimbare brusca a vremii este caracteristica lunii martie.„Vom avea o vreme…


Ce parere ai despre aceasta stire?