Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se amână lucrările la arena „Francisc Neuman”? Oradea, noua variantă de gazdă pentru UTA

Publicat:

Mai sunt doua zile pana la partida pe care UTA o disputa cu , meci care ar putea fi ultimul pe arena”... The post Se amana lucrarile la arena”? Oradea, noua varianta de gazda pentru UTA appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lucrarile la Varianta de Ocolire Arad Est au ajuns la 44%

11:55, 20.05.2024 - In urma cu o trei saptamani DRDP Timișoara anunța ca lucrarile la Varianta de Ocolire Arad Est sunt la 38%. Azi, intr-o postarea pe facebook... The post Lucrarile la Varianta de Ocolire Arad Est au ajuns la 44% appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Urmașul lui Duckadam a inscris un gol de senzație pe arena din Șiria!

18:21, 14.05.2024 - Urmașul lui Duckadam a inscris un gol de senzație, duminica seara, pe arena „Otto Grefner” din Șiria. Echipa locala a invins formația din Semlac in... The post Urmașul lui Duckadam a inscris un gol de senzație pe arena din Șiria! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

In ce stadiu se afla lucrarile la Centura de Est a municipiului

09:35, 27.04.2024 - Lucrarile la Centura de Est a municipiului Arad au fost realizate in proporție de 38%, dupa estimarile Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.... The post In ce stadiu se afla lucrarile la Centura de Est a municipiului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu

09:06, 18.04.2024 - Un elev de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Constantin Brancuși din Oradea, cazat in internatul unitații de invațamant, a fost victima unei agresiuni... The post Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Ioan Ovidiu Sabau: „Trebuia sa facem mai mult ca sa putem caștiga”

21:00, 30.03.2024 - Antrenorul formației Universitatea Cluj, fostul mare internațional Ioan Ovidiu Sabau, crede ca elevii sai trebuiau sa faca mai mult pentru a putea avea pretenții sa... The post Ioan Ovidiu Sabau: „Trebuia sa facem mai mult ca sa putem caștiga” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Se deschide șoseaua de viteza dintre centura Oradea și A3

09:45, 19.03.2024 - Șoseaua de viteza de 19 kilometri dintre centura Oradea și Autostrada Transilvania, din care 13 km sunt cu profil de drum expres și 6 km... The post Se deschide șoseaua de viteza dintre centura Oradea și A3 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incep lucrarile la cel mai modern stadion din Romania. Arena poarta numele unei legende sportive

16:11, 29.02.2024 - Va fi avea primul stadion din Romania cu consum de energie zero la meciuri, totul grație unor panouri fotovoltaice și pompe de caldura de ultima generație. Viitorul stadion „Nicolae Dobrin“ va putea gazdui inclusiv meciuri de Liga Campionilor sau Europa League.


Ce parere ai despre aceasta stire?