Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Școala din România care vrea să introducă sistemul de recunoaștere facială a elevilor și profesorilor

Publicat:
Școala din România care vrea să introducă sistemul de recunoaștere facială a elevilor și profesorilor

Un colegiu național din Bihor vrea sa introduca, din toamna, un sistem de recunoaștere faciala pentru accesul elevilor și profesorilor in școala. Aceștia vor fi fotografiați pentru identificare atat la intrarea, cat și la ieșirea din cladire. Investiția se ridica la aproximativ 100.000 de euro și va fi suportata din bugetul propriu. "Siguranța trebuie sa fie pe primul loc", a declarat directorul instituției pentru .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

#StareaEducației (INTERVIU) Gabriela Dima, director Teach for Romania: “Saracia este principala cauza a abandonului școlar și jumatate din copiii Romaniei sunt la risc de saracie. Este nevoie de asumare, pe bune, a responsabilitații pentru tot ce se intam

16:15, 12.04.2024 - Educație de calitate, iata o sintagma pe care cu toții ne-o dorim generalizata. Pentru aceasta, este esențial ca resursa umana din sistemul de invațamant sa fie bine pregatita in fața provocarilor actuale. Una dintre problemele grave cu care se confrunta educația in țara noastra este cea legata de accesul…

Controversa a profesorilor catolici: „Avem sau nu liber de Paște?”. Ligia Deca: „Școala nu va poate limita acest drept”

02:15, 29.03.2024 - Ministrul Educației din Romania, Ligia Deca, a efectuat joi, 28 martie, o vizita de lucru in județul Mureș. In cadrul vizitei, printre alte evenimente, incepand cu ora 13:30, a avut loc și o ședința de lucru cu directorii și directorii adjuncți din unitațile școlare ale județului Mureș, unde s-a discutat…

Orașul din Romania unde va fi deschisa o școala de meșteșugarit. Va fi prima de acest fel din țara: "Aducem arta tradiționala romaneasca..."

11:15, 28.03.2024 - Vești bune pentru persoanele care iși doresc sa iși aprofundeze cunoștințele in arta tradiționala romaneasca. Anul acesta, in Romania, urmeaza sa fie deschisa prima școala de meșteșugarit din țara. Investiția se ridica la 2,5 milioane de euro.

O noua invazie de ploșnite in Romania! O școala din capitala a devenit un adevarat focar

12:25, 21.03.2024 - Ploșnițele au revenit și creeaza noi probleme in randul elevilor dupa ce o școala din Sectorul 5 a fost infestata. Iata ce spun autoritațile și parinții elevilor care invața in școala cu pricina.

Sindicaliștii din invațamant bat cu pumnul in masa - FSLI: Scolile din Romania au nevoie urgenta de o strategie de combatere a violentei de orice gen

19:11, 12.03.2024 - Sindicaliștii din invațamant bat cu pumnul in masa - FSLI: Scolile din Romania au nevoie urgenta de o strategie de combatere a violentei de orice genFederatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) afirma ca este nevoie de o strategie de combatere a violentei in scoli, subliniind ca nu doar scoala…

Casa Artelor din Sibiu va gazdui prima școala de meșteșugarit din Romania. Investiția totala va depași 2.5 milioane euro

16:01, 04.03.2024 - Anul acesta, Muzeul ASTRA din Sibiu va inaugura Casa Artelor, primul centru care va reuni invațarea, promovarea și comercializarea obiectelor meșteșugarești de arta romaneasca. Investiția totala va depași 2.5 milioane euro, realizata deja in proporție de 85%, și a inclus renovarea completa a unei case…

Declinul „Romaniei educate“. Unde ajungem?

00:16, 27.02.2024 - Rodica Paraschiv Deputat PSD Prahova Recent, trageam un semnal de alarma privitor la creșterea gradului de violența in școlile din Romania și influența nefasta pe care acest fenomen o are in instituțiile de invațamant, in mod special in cele preuniversitare. Am ajuns, se pare, intr-un punct nevralgic…

ANALIZA ȘCOALA 9. Romania, educata de profesori puțini și cu note mici la titularizare

07:00, 13.02.2024 - Aproape jumatate dintre profesorii care au dat examenul de titularizare in 2023 au obținut mai puțin de 7, nota minima de care aveau nevoie pentru a fi titulari pe post. Sunt județe intregi in care, la unele materii, niciun candidat nu s-a calificat pentru o poziție permanenta la catedra, arata o analiza…


Ce parere ai despre aceasta stire?