Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Școala de vară pentru pitici, Ediția a II-a, 8 – 12 iulie 2019

Publicat:

Biblioteca Județeana „Gh. Asachi” Iași organizeaza cea de a doua ediție a programului de vacanța „Școala de vara pentru pitici” – un proiect educațional care are ca scop explorarea laturilor „magice” ale științelor naturale. Prin imbinarea literaturii de specialitate cu imaginația, specialiștii invitați iși propun sa le demonstreze celor mici ca aceste domenii pot fi nu doar interesante, ci și distractive. „Școala de vara” se adreseaza copiilor intre 6 și 12 ani și cuprinde activitați practice, care au rolul de a dezvolta curiozitatea și de a ințelege si interpreta procesele naturale care au loc…

Citeste articolul mai departe pe islive.ro…  

Sursa articol: islive.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Cum va fi numita noua instituție de invațamant dupa fuzionarea USM și UTM: Explicațiile rectorilor

21:36, 08.05.2024 - Noua instituție, dupa fuzionarea Universitații de Stat din Moldova (USM) cu Universitatea Tehnica din Moldova (UTM) va purta numele Universitatea Chișinau. Despre aceasta a anunțat rectorul Universitații Tehnice, Viorel Bostan și rectorul Universitații de Stat, Igor Șarov in cadrul emisiunii Puterea…

Doua noi programe de master la Facultatea de Ingineriea Universitații „Vasile Alecsandri” din Bacau

08:10, 26.04.2024 - Incepand cu anul universitar 2024-2025, Facultatea de Inginerie va școlariza studenți la doua noi programe de master: – Enologie, somelierie și ecoturism in domeniul Ingineria produselor alimentare, program de studii realizat in parteneriat cu Universitatea Tehnica din Chișinau, Republica Moldova; Cele…

(AUDIO) Iași: Titlul de „Cetațean de onoare”, oferit astazi profesorilor Nedea

16:11, 24.04.2024 - Consilierii Județeni de Iași au votat, astazi, in unanimitate acordarea titlului de cetațean de onoare soților Nedea. Timp de peste 40 de ani, aceștia au predat disciplina Biologie la Colegiul Național „Costache Negruzzi” din Iași, iar in zilele de weekend pregateau gratuit copiii care proveneau din…

Workshop-ul „Conectarea cu padurea” la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau

15:05, 04.04.2024 - Miercuri, 3 aprilie 2024, in Aula Universitații „Vasile Alecsandri” din Bacau, studenți ai programelor de studii din cadrul departamentelor Biologie, Ecologie și Protecția Mediului (Facultatea de Științe) și Ingineria Mediului, Inginerie Mecanica și Agroturism (Facultatea de Inginerie) au participat…

Studenții Universitații Bacau exploreaza o caza experimentala unica in Europa pentru studiul apelor interioare

14:20, 24.03.2024 - In cadrul Departamentului de Biologie, Ecologie și Protecția Mediului de la Facultatea de Științe a Universitații Bacau, studenții inscriși in programul de studii de licența in Biologie au avut oportunitatea de a se imersa intr-o experiența de invațare inovatoare. Aceștia au explorat o baza experimentala…

Studenții Universitații Bacau Exploreaza Baza Experimentala Unica in Europa pentru Studiul Apelor Interioare

11:36, 23.03.2024 - In cadrul Departamentului de Biologie, Ecologie și Protecția Mediului de la Facultatea de Științe a Universitații Bacau, studenții inscriși in programul de studii de licența in Biologie au avut oportunitatea de a se imersa intr-o experiența de invațare inovatoare. Aceștia au explorat o baza experimentala…

Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului

13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…

Iași: Pași spre o Politehnica mai „verde”

15:50, 07.03.2024 - Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” a caștigat un proiect de peste 500.000 de lei prin care va instala 14 puncte de reincarcare, aferente a șapte stații de putere normala, pentru mașini electrice. Cinci dintre acestea vor fi instalate in campusul academic: doua in zona facultaților de Inginerie…


Ce parere ai despre aceasta stire?