Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sârbii ameninţă secutitatea din Balcani: paradă cu noile sisteme de rachete chinezești și rusești!

Publicat:

Serbia a prezentat sambata in premiera sistemul modern de aparare aeriana FK-3, recent achizitionat din China. „Am reusit recent sa investim mai multi bani si rezultatul este ca ne-am echipat armata cu resurse moderne”, a declarat presedintele . SUA au avertizat Serbia ca nu ar trebui sa achizitioneze sistemul de aparare aeriana chinezesc. Ce […] The post Sarbii ameninta secutitatea din Balcani: parada cu noile sisteme de rachete chinezești și rusești! first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blinken anunta un nou ajutor militar pentru Ucraina, cu livari rapide pentru a stavili ofensiva rusa

19:30, 15.05.2024 - Secretarul american de stat Antony Blinken a anuntat miercuri la Kiev un nou ajutor militar, de 2 miliarde de dolari, pentru consolidarea capacitatilor de aparare ale Ucrainei in fata armatei ruse, care se afla in ofensiva in special in nord-estul Ucrainei, relateaza Reuters si AFP. Munitii, blindate,…

NATO pregatește sisteme de aparare aeriana pentru Ucraina. Stoltenberg, așteptat sa faca anunțul 'in viitorul apropiat'

13:35, 21.04.2024 - Anunțurile sunt așteptate "in viitorul apropiat", a declarat secretarul general al NATO dupa ce Zelenski s-a intalnit cu miniștrii apararii. Deși accentul este pus pe sistemul Patriot, "exista și alte arme pe care aliații le pot furniza, inclusiv SAMP/Ts", a declarat secretarul general al NATO, Jens…

Razboi in Ucraina, ziua 785. Zelenski solicita partenerilor occidentali sisteme moderne de aparare aeriana

12:10, 18.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 785. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu exclude ca rușii sa atace infrastructura centralelor nucleare ucrainene și, in acest sens, solicita partenerilor occidentali sisteme moderne de aparare aeriana

Sarbii nu uita și nu iarta: Serbia nu va adera niciodata la NATO

01:05, 26.03.2024 - Presedintele sarb Aleksandar Vucic a declarat duminica seara, in timpul unei ceremonii de stat de comemorare a victimelor agresiunii NATO asupra Serbiei in 1999, ca Pristina a fost admisa ca membru asociat in Adunarea parlamentara a NATO si ca acesta este un alt motiv pentru care Belgradul nu va adera…

Zelenski, dupa atacul cu rachete asupra Kievului:avem nevoie de mai multe sisteme de aparare aeriana

22:05, 25.03.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a solicitat partenerilor occidentali sa doneze mai multe sisteme de aparare aeriana. Solicitarea a fost facuta luni, dupa atacul cu rachete care a vizat orașul Kiev. Cel puțin cinci persoane au fost ranite.

Atac la Odesa soldat cu opt morți. Localnica: „Este inspaimantator”. Zelenski cere sisteme de aparare aeriana

12:50, 03.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reiterat sambata apelul sau catre aliații occidentali pentru furnizarea cat mai repede cu putința de noi sisteme aeriene dupa atacurile rusești soldate cu cel puțin 11 morți, dintre care opt la Odesa.

Zelenski face un nou apel disperat catre Occident și cere sisteme de aparare aeriana: „Sa protejam mai bine poporul de terorismul rus”

16:20, 02.03.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a reiterat sambata un apel adresat aliatilor sai occidentali de a oferi Kievului mai multe sisteme de aparare aeriana, dupa atacurile rusesti care au provocat moartea a cinci persoane, potrivit Ucrainei, scrie AFP, citata de News.ro. 

Iranul prezinta doua sisteme de aparare antiaeriana, in plina tensiune in Orientul Mijlociu

11:40, 17.02.2024 - Iranul a prezentat sambata sistemul de aparare antiaeriana cu rachete antibalistice Arman si sistemul de rachete la joasa altitudine Azarakhsh, in plin razboi din Gaza care a crescut tensiunile in Orientul Mijlociu, transmit EFE si dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?