Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sapte idei pentru a fi un sef bun cand compania ta trece prin momente dificile

Publicat:

Sunt momente in viata unei companii cand lucrurile merg prost, indiferent ce-ar face managerul. Cei mai buni angajati parasesc firma, furnizorii intarzie livrarile, clientii “uita&" sa-si plateasca facturile. Putini manageri fac fata unor situatii atat de stresante si ajung sa faca greseli care adancesc si mai mult criza. Ca lider poti, insa, sa tii cont de cateva sfaturi, astfel incat sa te mentii si pe tine, dar si compania pe linia de plutire.

1  0 0 0 0 0

, specialist in leadership si managing partner HPDI, companie de consultanta in domeniul resurselor umane,…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente dificile pentru prințesa Tatiana a Greciei și Danemarcei. Dupa divorț a aflat ca tata ei vitreg a disparut

17:16, 20.05.2024 - Tatal vitreg al Prințesei Tatiana a Greciei și Danemarcei a disparut in California, au anunțat autoritațile. Ingrijorarile cresc pe masura ce nu apare nicio informație despre Attilio Brillembourg, de 53 de ani, din New York, care a fost vazut ultima oara intr-un cartier de lux din Malibu, la primele…

Antonia de la Mireasa, sezonul 9, momente grele, la mai bine de o saptamana de cand a fost eliminata: „Zilele acestea au fost dificile”. Iși dorește sa il revada pe Cristian

18:36, 06.05.2024 - Antonia a fost eliminata pe 26 aprilie, iar de atunci, concurenta spune ca nu iși gasește liniștea, știind ca iubitul ei, Cristian Marinescu, a ramas in competiție. Tanara trece prin momente grele in aceasta perioada și așteapta sa se reintalneasca.

Producția de ulei de masline, afectata de fenomenele meteo extreme: „Unul dintre cele mai dificile momente din istoria sectorului"

09:51, 03.05.2024 - Compania spaniola Deoleo, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, considera ca este necesara o „transformare profunda" a industriei, in condițiile in care aceasta traverseaza unul dintre cele mai dificile momente din istoria sa, relateaza CNBC.

Motivul pentru care Andreea Marin a renunțat la dieta! Care au fost cele mai grele momente pentru vedeta / VIDEO

22:50, 17.04.2024 - Andreea Marin ne dezvaluie motivul pentru care a renunțat le dieta. Vedeta și-a pus in gand sa ajunga la greutatea din liceu. Care au fost cele mai grele momente pentru ea, dar și ce face Zana pentru a se menține in forma.

Vin vremuri grele: Parintii din intreaga lume se tem pentru viitorul copiilor lor

09:00, 04.04.2024 - Un studiu international privind „securitatea banilor voștri” indica gradul mare de ingrijorare al parinților privind viitorul copiilor lor, numarul statelor cu parinți optimiști fiind extrem de mic.

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cuțite, despre cele mai grele momente din cariera: „Stateam așa mult la munca”

13:50, 14.03.2024 - Au mai ramas patru zile pana la premiera noului sezon Chefi la cuțite, care va aduce, de pe 18 martie, la Antena 1, o sarbatoare a gusturilor pe ringul culinar unde cei patru jurați se vor infrunta in luptele pentru amulete. Chef Orlando Zaharia, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner și Chef…

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Zodia care trebuie sa ia o decizie radicala pe 4 martie. Intreaga viața i s-ar putea schimba intr-o secunda

17:20, 03.03.2024 - Dupa cum putem vedea, deja am ajuns și la primavara, iar astfel de treceri intre anotimpuri sunt perioade in care astrele sunt mai active și mai volatile decat de obicei. Energia mentala pe care oamenii de-a lungul lumii o investesc in aceste momente de hotar din an are efecte in plan astrologic, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?