Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şapte ani de la incendiul din Colectiv, în care au murit 65 de tineri. "Au zis că avem de toate, este tratat la noi ca și în afară. Băiatul meu a muncit, și-a creat un viitor și când credea că e mai bine, corupția și bacteriile l-au ucis"

Publicat:

30 octombrie va ramane in memoria romanilor ca data celei mai mari tragedii din istoria recenta. Se implinesc 7 ani de la incendiul din , in care au murit 65 de oameni, iar 146 au fost raniti.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

70 de vaci au murit la Botoșani, dupa ce ferma in care se aflau a luat foc

19:30, 13.04.2024 - Aproximativ 70 de vaci au murit dupa ce adapostul in care se aflau a fost cuprins de un incendiu violent, a anunțat sambata, 13 aprilie, ISU Botoșani.Incendiul a avut loc la o ferma zootehnica din localitatea Grivita - comuna Cordareni, fiind afectate și un depozit de furaje, doua mașini si o cisterna,…

Cine sunt cei tineri care au murit in accidentul devastator din județul Neamț. Doi dintre ei erau frați

07:40, 01.04.2024 - Trei tineri, de 17, 18 si 23 de ani, si-au pierdut viata, iar alți trei au fost raniți, dupa ce mașinile in care se aflau s-au ciocnit violent. Accidentul teribil s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in comuna Borca.

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

O romanca si cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in apartamentul lor din Bologna

11:16, 15.03.2024 - Trei copii, cu varste intre doi și șase ani, au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri in apartamentul lor din Bologna, in nordul Italiei. Mama micuților, originara din Romania, a murit in timp ce era transportata la spital, transmite agenția italiana ANSA.Potrivit ANSA, femeia…

Nou incendiu devastator intr-un bloc din Spania: trei oameni, inclusiv un copil, au murit

16:20, 04.03.2024 - Trei persoane, intre care și un copil, au murit in incendiul unei cladiri din Villajoyosa, regiunea spaniola Alicante.  Incendiul a izbucnit la ora doua dimineața, posibil din cauza unei prize supraincarcate intr-o cladire cu peste 20 de etaje. Tragedia are loc la 10 zile dupa ce o cladire de locuințe…

Mama lui Yannis, baiatul care a murit dupa ce a baut energizante, declarații dureroase despre noua lege. Nu mai pot fi vandute minorilor: ”M-a luat tremuratul”

08:35, 21.02.2024 - Copiii minori din Romania nu mai pot sa cumpere energizante din magazine, conform noii legi adoptate de Guvern. Aceasta propunere vine in urma unei tragedii, cand Yannis a murit intr-o tabara de tava, dupa ce a consumat mai multe doze. Mama lui a facut declarații dureroase, dupa ce a vazut propunerea…

Drama unui cunoscut influencer. I-a murit bebelușul in somn: „O parte din mine chiar credea ca se va trezi"

11:25, 08.02.2024 - O tanara in varsta de 25 de ani, celebru influencer din Australia, a anunțat pe rețelele de socializare ca trece printr-o drama cumplita. Aceasta și-a pierdut fiul dupa doar o luna de la naștere. Bebelușul a murit in somn.


Ce parere ai despre aceasta stire?