Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șantaj marca Robu: pasajul peste calea ferată, lărgit doar dacă primar de Săcălaz ajunge liberalul Buboi

Publicat:

PNL Timiș se pregatește de zori pentru alegerile locale de anul viitor, in speranța ca va caștiga cat mai multe primarii din județ. Recent, a anunțat ca din partea partidului va candida la consilierul județean . Ieri, candidatul liberal a și venit alaturi de la conferința de presa […] Articolul Șantaj marca Robu: pasajul peste calea ferata, largit doar daca primar de Sacalaz ajunge liberalul Buboi a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intarziere ”nebuna” pe calea ferata din Japonia! Un șarpe a dat totul peste cap

09:25, 18.04.2024 - Transportul feroviar din Japonia este unul dintre cele mai sigure și mai de incredere din intreaga lume. Trenurile glonț fac legea pe caile ferate, iar calatoriile cu trenul reprezinta o adevarata experiența, mai ales ca vitezele sunt unele amețitoare. Ei bine, un șarpe mic a reușit sa dea peste cap…

Cum arata lucrarile de pe calea ferata Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihor. Tronsonul va fi electrificat și modernizat

18:35, 26.03.2024 - Pe tronsonul Cluj-Napoca – Oradea – Episcopia Bihor, calea ferata va fi electrificata și modernizata pe un traseu de peste 160 km, in baza unui proiect care se realizeaza din fonduri europene.

„Revendicari” versus „vorbe propagandistice”. Proiectul de pe Cetații, motiv de disputa intre Fritz și Robu

19:05, 20.02.2024 - Marți, 20 februarie, USR Timiș a venit cu un comunicat de presa in care il acuza pe fostul primar Nicolae Robu ca „revendica” nejustificat proiectul de reabilitare a bulevardului Cetații. Liberalul, la randul sau, se apara și spune ca acestea ar fi doar „vorbe propagandistice”.

CFR anunța reduceri la calatoriile cu trenurile internaționale. Romanii pot ajunge in peste 30 de țari din Europa pe calea ferata

12:10, 20.02.2024 - In aceasta perioada, biletele pentru calatoriile cu trenurile internaționale pot fi achiziționate cu 15% reducere, anunța CFR Calatori. Oferta se adreseaza tuturor categoriilor de calatori: adulți, tineri, copii și seniori.

Șoferi lasați fara permis, dupa o acțiune a polițiștilor la trecerile la nivel cu calea ferata din Timiș

17:15, 19.02.2024 - Neoprirea la trecerile la nivel cu cale ferata, lipsa documentelor și expirarea inspecției tehnice auto reprezinta principalele motive din cauza carora au fost amendați unii șoferi in weekend, in Timiș. Poliția a organizat o acțiune ce a vizat trecerile la nivel cu calea ferata din județ.

Trenuri anulate din cauza unor lucrari la calea ferata. 6 trec prin Cluj

11:55, 06.02.2024 - Sase trenuri care au ca punct de plecare ori de sosire stația de cale ferata Cluj-Napoca au fost anulate ori suspendate temporar de CFR Calatori, pentru unele lucrari care vor avea loc in stația Radna, județul Arad. 

Pasajul peste calea ferata din Jucu, mai aproape de realizare. Cinci asocieri au depus oferte in cadrul licitației.

16:55, 05.02.2024 - Dupa 15 ani de promisiuni, CNAIR face pași timizi spre rezolvarea problemei cu traficul din zona Jucu - Tetarom III, prin realizarea unui pasaj rutier peste calea ferata. Cinci oferte au fost depuse in cadrul licitației.

Ciocnire intr-un tractor și un tren in județul Sibiu. Barbatul care conducea utilajul a fost ranit

09:11, 04.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani care conducea un utilaj agricol a fost ranit, duminica dimineata, dupa ce la trecerea de cale ferata nu s-a asigurat si a fost lovit de un tren care circula pe directia Sibiu - Cluj Napoca, potrivit reprezentantilor IPJ Sibiu.Accidentul s-a produs pe calea ferata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?