Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salman Rushdie - Surisul jaguarului

Publicat:

"Suplimentul de cultura" publica in avanpremiera un fragment din Surisul jaguarului, de , care va aparea in curind la , in colectia "", seria de autor "", in traducerea din limba engleza a .

Citeste fragmentul

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salman Rushdie's Knife, Andrei Kurkov's Samson and Nadezhda among bestsellers of Bookfest bookfair 2024

15:00, 03.06.2024 - The 17th edition of the Bookfest International Book Fair ended on Sunday, June 2, after five days full of dozens of events at the publishers' stands and on the stages set up by the organizers: book launches, debates, reading marathons, workshops for children.

Salman Rushdie face in 'Cutitul' o 'pledoarie pentru iubire si libertate, pentru literatura ca un mod de a-l intelege pe celalalt'

13:45, 02.06.2024 - Salman Rushdie face in "Cutitul" o "pledoarie pentru iubire si libertate, pentru literatura ca un mod de a-l intelege pe celalalt". In ultima zi a Salonului de Carte, editura Polirom a organizat o dezbatere despre aceasta aparitie. Au participat: Carmen Musat, Bogdan Ghiu, Marius Chivu si Dan Croitoru,…

Volumul Un balet de leprosi de Leonard Cohen apare in colectia Biblioteca Polirom

10:20, 23.04.2024 - Volumul „Un balet de leprosi. Un roman si cateva povestiri” de Leonard Cohen, ce reuneste pagini inedite de proza din tineretea unuia dintre cei mai indragiti artisti ai vremurilor noastre, apare in colectia Biblioteca Polirom, potrivit news.ro

'Cutitul. Reflectii in urma unei tentative de asasinat' de Salman Rushdie apare in limba romana la editura Polirom

10:20, 17.04.2024 - "Cutitul. Reflectii in urma unei tentative de asasinat", o carte profund personala, o meditatie asupra vietii, pierderii, dragostei, puterii artei, apare la editura Polirom, in colectia „Biblioteca Polirom. Seria de autor Salman Rushdie” (coordonator Dan Croitoru), in traducerea Danei Craciun.

Victima a unui atac sangeros, scriitorul Salman Rushdie spune ca supraviețuirea sa a fost un miracol: „Nu-mi pot explica”

10:15, 14.04.2024 - Citind din cea mai recenta carte a sa, una autobiografica, Salman Rushdie a spus ca, in ciuda lipsei sale de credința, trebuie sa marturiseasca faptul ca simte ca supravietuirea dupa atacul violent cu un cutit asupra sa, in 2022, este un miracol.

Andrei Gorzo și Mihai Iovanel in dialog cu cititorii cinefili despre cel mai recent volum

11:30, 08.04.2024 - Andrei Gorzo și Mihai Iovanel vor avea doua intalniri cu cititorii cinefili clujeni, cu prilejul lansarii volumului "Desene miscatoare. Dialoguri despre critica si cinema", aparut de curand la Editura Polirom.

Gala Premiilor Radio Romania Cultural 2024

17:35, 25.03.2024 - Excelența in cultura va fi premiata pe scena Teatrului Odeon. Gala Premiilor Radio Romania Cultural, ajunsa la cea de-a XXIII-a ediție, va avea loc luni, 22 aprilie 2024, de la ora 19.00. Este singurul eveniment care premiaza toate domeniile culturii din Romania. Vor fi recompensate cele mai importante…

AI amenința sa ia locul scenariștilor și scriitorilor: 'Rezultatul a fost o gramada de gunoi'

08:45, 21.03.2024 - Potrivit romancierului Salman Rushdie, intr-un interviu acordat revistei literare franceze NRF și publicat joi, inteligența artificiala generativa ar putea revoluționa scenaristica și genurile literare, precum thriller-ul și science-fiction-ul.


Ce parere ai despre aceasta stire?