Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 19 Live Stream

Publicat:

va așteapta cu episodul 19, miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20:00. .ro difuzeaza, live, in format video, episodul 19 al serialului Sacrificiul. Episodul 19 din Sacrificiul de pe Antena1 – episodul 18 din Sacrificiu, echipa de productie a serialului Sacrificiul, de la Antena 1, a filmat un moment […] The post pe Antena 1 – Vezi episodul 19 appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 6, sezonul 2. Ștefana Ionescu-Darzeu: „Mi-e greu sa le dau palme colegilor mei!”

00:05, 24.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 2, sezonul 2. Nuami Dinescu mai sincera ca oricand in culisele serialului

23:01, 26.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 2 din sezonul 3. Ștean Floroaica mai sincer ca oricand in culisele serialulu

23:05, 25.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Netflix lanseaza trailerul pentru serialul AVATAR: THE LAST AIRBENDER, adaptarea live-action a serialului de animație

20:30, 24.01.2024 - Urmarește aventurile lui Aang, tanarul avatar, in incercarea de a stapani Apa, Pamantul, Focul, Aerul, pentru a reinstaura echilibrul intr-o lume amenințata de infricoșatoarea Națiune a Focului.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 1, sezonul 2. Razvan „Krem” Alexe mai sincer ca oricand in culisele serialului

23:06, 19.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 1 din sezonul 3. Oana Zara mai sincera ca oricand in culisele serialului

23:01, 18.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Progresiștii demisioneaza in cascada. Acuzații fara precedent impotriva gruparii lui Drula. Elena Lasconi și-a dat demisia, cu scarba, de la conducerea USR Argeș

08:10, 15.01.2024 - Episodul al doilea din serialul „Lasconi contra Drula”, declanșat in toamna anului trecut, s-a petrecut in weekend, cand primarița USR a municipiului Campulung Muscel și-a anunțat demisia de la conducerea filialei Argeș a partidului condus de Catalin Drul

Trapperul Yakki, arestat pentru violența domestica și distrugere. Iubita sa, Anne Bagu, 7-8 zile de ingrijiri medicale

11:35, 20.12.2023 - Mihai Denis Duțoniu, trapperul cunoscut pe internet sub pseudonimul Yakki, a ajuns in arestul poliției, noaptea trecuta, dupa ce și-a batut crunt iubita, nimeni alta decat influencerița Anne Bagu. Episodul de violența domestica și distrugere a avut loc in București. O vecina a sunat la poliție.


Ce parere ai despre aceasta stire?