Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Să le aducem primăvara…

Publicat:

Cu toții ne aducem aminte ca pe vremuri zilei de 8 Martie ii spuneam „”. La fel ca și atunci, și acum „” a fost, și este, „” și se sarbatoreste in momentul in care cu o floare poți starni zambetele ce pot sa anunte ca este primavara… iremediabil. In aceste zile, in care soarele a prins ceva putere și și-a facut destul curaj sa ne incalzeasca, oricare dintre noi barbații, stim ca mai trebuie sa facem un ultim efort de curaj, la sfarsitul friguroasei ierni pentru EA…  petru femeia mama, femeia soție, femeia iubita și de ce nu.. femeia amanta? Oricare dintre noi, adulții…

Citeste articolul mai departe pe aiudinfo.ro…  

Sursa articol: aiudinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețul longevitații: Femeile traiesc mai mult decat barbații, dar cu o stare de sanatate mai precara

16:05, 02.05.2024 - Femeile au o viața mai lunga, dar traiesc mai mulți ani cu probleme de sanatate decat barbații, conform unui studiu publicat de Lancet Public Health. Este nevoie de intervenția urgenta pentru imbunatațirea sanatații femeilor la nivel global, atrag atenția cercetatorii.

Femeile ii gasesc pe barbații chei mai inteligenți și mai atragatori

20:05, 17.04.2024 - Mulți barbați se confrunta cu pierderea parului ca o trauma, o fobie ce dateaza din Egiptul antic, asociata cu pierderea tinereții și a vitalitații. Dar Monique Younes, editorialista la TF1, sfideaza stereotipurile și proclama: "Traiasca cei chei!".

„Romanii au talent”, 22 martie. O adolescenta de 15 ani vrea sa arate cat de priceputa e la dans: „Am muncit și mai mult pentru pasiunea mea”

12:06, 22.03.2024 - „Romanii au talent” revine in aceasta seara, de la 20.30, cu ediția cu numarul șapte a sezonului 14. Mai mulți concurenți vor urca pe scena, printre aceștia și Nali Dobrin, care are 15 ani și iși dorește sa le arate juraților cata emoție poate transmite prin dansul ei. Au mai ramas doar cateva ore pana…

Care a fost ultimul lucru pe care Oana l-a facut pentru Mioara Roman. Momentul a bucurat-o enorm pe fosta sotie a lui Petre Roman: „Ceva extraordinar pentru mine”

20:15, 16.03.2024 - Indiferent despre cine ar fi vorba, decesul unuia dintre parinți este un moment greu pentru oricine. La fel de greu a fost și pentru Oana, dupa data de 23 februarie, cand mama acesteia, Mioara Roman s-a stins din viața. Dar, cu doar cateva zile inainte, Oana avea sa faca un ultim gest.

Mesaje clasice de 8 Martie. Felicitari și urari pentru toate femeile de ziua lor

12:30, 07.03.2024 - 8 Martie, de Ziua Femeii, sarbatorim cele mai speciale ființe din viața noastra: mamele, soțiile, iubitele, prietenele, surorile. Ți-am pregatit o mulțime de mesaje clasice, felicitari și urari pentru toate femeile de Ziua Mamei.

Felicitari de 8 Martie pentru femeile din viața ta. Cele mai frumoase imagini de primavara pentru Ziua Femeii

12:30, 07.03.2024 - Pe 8 martie, domnișoarele și doamnele sunt sarbatorite de Ziua Femeii. Arata cat de mult le prețuiești pe femeile din viața ta cu ajutorul unei felicitari speciale de 8 Martie. Am pregatit 70 de imagini ilustate de primavara pentru a marca Ziua Mamei.

Adriana Irimescu, ocupata toata ziua, dar nu uita nici de micile placeri. Cum s-a rasfațat fosta soție a lui Adrian Titieni, inainte de a ajunge la cursuri! / PAPARAZZI

22:50, 04.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Le surprins in diferite ipostaze, astfel ca puteți afla ultimele noutați. Adriana Irimescu a demonstrat, de aceasta data, ca nimic nu sta in calea fericirii sale. Indiferent de programul sau incarcat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?