Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a "prăjit" la soare? Andreea Tonciu şi-a etalat trupul la mare

Publicat:

este o tânara care tine la modul în care arata si face tot posibilul sa iasa în evidenta. Bruneta a petrecut mult timp la plaja si s-a ars la soare.

este o aparitie controversata din showbizul românesc. Vedeta s-a relaxat la mare si a vrut sa acapareze tot soarele, dupa cum se vede în cea mai recenta imagine de pe o retea de socializare.

are un trup senzational, iar acum s-a bronzat foarte tare. În imagine, bruneta avea un costum de baie care se potrivea perfect cu trupul ei fara…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Star Matinal. Adriana Bahmuțeanu, terorizata de primul soț. Barbatul i-a pus pistolul la tampla vedetei: „Preferam sa mor” / VIDEO

13:51, 23.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a gasit puterea și a vorbit despre momentele in care a fost traumatizata de primul ei soț. Vedeta susține ca barbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a pus pistolul la tampla. Bruneta a trecut prin clipe de coșmar din cauza relației toxice pe care a avut-o.

Andreea Podarescu, declarații exclusive dupa ce a ieșit victorioasa in procesul cu tatal fiului ei! De ce urmeaza bruneta sa mearga din nou in instanța: ”Sunt drepturile copilului”

12:00, 13.02.2024 - Andreea Podarescu a ieșit invingatoare intr-unul dintre procesele impotriva fostului ei iubit, barbatul cu care are un copil, dar care niciodata nu s-a implicat in creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive dupa caștigarea procesului și spune ca nu se va opri aici. Cat mai are sa-i datoreze…


Ce parere ai despre aceasta stire?