Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a aflat de ce apar durerile menstruale atroce: sunt mai intense decât un atac de cord

Publicat:
S-a aflat de ce apar durerile menstruale atroce: sunt mai intense decât un atac de cord

Medicii incep, in sfarșit, sa ia in serios durerile menstruale. Crampele menstruale pot fi la fel de dureroase - sau mai dureroase - decat un atac de cord, spun unii medici. Durerile menstruale severe ar putea fi cauzate de o afecțiune de baza, cum ar fi endometrioza, informeaza Mediafax.

In 2016, Quartz a publicat un articol cu un citat de la profesorul de sanatate reproductiva , care a declarat ca pacientele descriu durerea menstruala ca fiind "aproape la fel de rea ca și cum ai avea un atac de cord", scrie Insider.

Mai dureroase decat un atac de cord

In 2018, ginecologul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Durerile menstruale debilitante fac ca una din trei fete sa lipseasca de la școala

16:06, 21.04.2024 - Un studiu recent realizat pe peste 3.000 de fete și tinere din Marea Britanie a aratat ca peste o treime (36%) dintre ele lipsesc de la școala din cauza durerilor menstruale, potrivit mediafax.roSondajul efectuat pe un eșantion de peste 3.

Circe, dispozitivul inovator care combate durerile menstruale folosind tehnologia TENS, acum in Romania

14:01, 04.03.2024 - Un start-up co-fondat de o romanca aduce in premiera in Romania o metoda moderna, eficienta și certificata medical de a gestiona durerile menstruale instantaneu și fara medicamente. Circe este un start-up FemTech dedicat promovarii sanatații in randul femeilor și combaterii tabuurilor sociale. Primul…

„Veronica”, primul spital social din Romania destinat sarmanilor. „Am ales numele unei mame care nu s-a putut trata la timp”

05:20, 14.02.2024 - Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinta, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar oamenii in nevoie se vor putea trata gratis.

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

Cum iși imparțeau mita medicii de la Institutul "Marius Nasta"

12:50, 06.02.2024 - Un medic rezident de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" a fost condamnat la doi ani inchisoare cu suspendare de Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar de mita. Medicul a recunoscut ca a primit bani de mai multe ori de la pacienți.

Acuzații grave la spitalul din Focșani! O mama si-a vazut fetita dupa naștere, dar a doua zi medicii i-au spus ca a murit

15:25, 02.02.2024 - O poveste tulburatoare zguduie orașul Focșani, județul Vrancea, unde o mama indurerata și-a vazut bebelușul dupa naștere, dar a fost lovita de șocul suprem a doua zi, cand medicii au informat-o ca micuțul a murit. Acuzații grave sunt aduse acum la adresa personalului, unde familia solicita lamuriri…

Care vor fi tarifele de decontare CNAS pentru medicii de familie și cei de ambulator. Hotarare aprobata de Guvern

17:31, 31.01.2024 - Care vor fi tarifele de decontare CNAS pentru medicii de familie și cei de ambulator. Hotarare aprobata de Guvern CNAS va deconta serviciile medicale din asistența medicala primara și ambulatorie de specialitate la aceleași tarife ca in semestrul al doilea din anul 2023. Masura va fi valabila in primul…

Dr. Doina Sima, președintele Colegiului Medicilor Ilfov, medic primar in medicina de familie: ”Romania nu-si respecta medicii de familie, dar noi continuam sa luptam pentru pacientii nostri” (II)

12:50, 30.01.2024 - In ciuda provocarilor cu care se confrunta, cu resurse limitate și un sistem de sanatate care le creeaza obstacole, medicii de familie continua sa ofere ingrijiri medicale esențiale și sa iși dedice eforturile pentru binele pacienților. Articol aparut in Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 687 Subliniam,…


Ce parere ai despre aceasta stire?