Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a aflat ce milionar o răsfață pe Corina Caragea. Protevista iubește, este iubită și trăiește într-o continuă vacanță /FOTO! ”Nu las ușa deschisă către viața mea privată”

Publicat:

cu fotbalul este una mult mai stransa decat ne-am imaginat. Frumoasa știrilor sportive de la Pro TV a uimit toata lumea: a reușit sa țina la secret, timp de zece ani, relația cu milionarul , cel ce a fost vicepreședinte al de Fotbal. Asociația care cuprinde cluburile de fotbal ce evolueaza in primul eșantion romanesc și cu cele mai mari salarii din țara! TV a reușit sa-și pastreze viața personala la secret, relația sa cu fostul ”boss” din lumea fotbalului avand mai bine de 10 ani. Insa, și dupa atația ani, (40…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Motivul pentru care barbații fug de Ramona Olaru. Asistenta TV marturisește de ce nu are o relație: ”Le e frica...” / VIDEO

19:30, 05.04.2024 - Ramona Olaru este indragita asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani. Cu toate ca a avut mai multe relații, in prezent este singura și marturisește ca este foarte bine. Barbații din viața ei au fost intimidați de succesul ei, motiv pentru care au ales sa plece.

Cum iși rasfața Micutzu partenera de viața. Pozeaza in "bad boy", dar cand nu-l vede nimeni, se lasa "imblanzit" / PAPARAZZI

22:45, 04.04.2024 - Cum iși rasfața Micutzu partenera de viața. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc fapul ca, deși pozeaza in "bad boy", cand nu-l vede nimeni, se lasa "imblanzit".

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Ramona Olaru și Alina Pușcas, interviu de senzație despre barbații din viața lor. Cand vrea sa se marite asistenta TV VIDEO EXCLUSIV

17:25, 28.03.2024 - Ramona Olaru și Alina Pușcaș au fost prezente la evenimentul MURMUR din Capitala și ne-au oferit un interviu de senzație, in exclusivitate pentru Playtech Știri. Mereu cu zambetul pe buze, cu o energie debordanta, asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva au…

Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei

08:55, 28.03.2024 - Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei Continue reading Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei at Tabu.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Star Matinal. Cum iși rasfața Marius Vizante soția: „Imi place impactul pe care...”. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața / VIDEO

13:25, 29.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marius Vizante a marturisit ca iși rasfața soția ori de cate ori are ocazia. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața și știe cum sa o mulțumeasca. Iata ce declarații a facut acesta pentru emisiune!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.


Ce parere ai despre aceasta stire?