Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruşii susţin că este „puţin probabil” să se mai retragă din zonele din sudul Ucrainei pe care le-au cucerit

Publicat:

Rusii afirma ca vor invinge armata ucraineana in toata regiunea Donbas si ca este putin probabil sa se mai retraga, a declarat , diplomat rus intr-un interviu acordat pentru Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

General american: Armata rusa nu are capacitatea de a reusi o strapungere majora in Ucraina

21:40, 16.05.2024 - Rusia nu dispune de forte suficiente pentru a reusi o strapungere majora in ofensiva pe care o desfasoara in prezent in Ucraina, a estimat joi generalul american Christopher G. Cavoli, comandantul suprem al fortelor aliate in Europa (SACEUR), potrivit AFP si Reuters."Rusii nu au fortele necesare pentru…

Razboi in Ucraina, ziua 799. Sursa ucraineana: un oraș din estul Ucrainei au putea fi cucerit de ruși

13:46, 03.05.2024 - Caderea orașului Ceasiv Iar din regiunea Donețk este, probabil, doar o chestiune de timp. Anunțul a fost facut de un ofițer de informații militare ucrainene. Rușii iși propun sa cucereasca orașul pana pe 9 mai cand sarbatoresc Ziua Victoriei. Ofițerul a comparat situația din oraș cu Avdiivka, de unde…

Rușii susțin ca au lovit Comandamentul de Sud al armatei ucrainene

17:10, 01.05.2024 - Regimul de la Kremlin a anunțat, miercuri, ca a lovit cartierul general de comanda al gruparii sudice a armatei ucrainene, care are sediul in portul Odesa, unde Ucraina a anuntat ca un atac cu rachete a ucis trei persoane, relateaza Reuters.

Situație critica pe frontul de est din Ucraina. Rușii au anunțat ca au cucerit inca un sat din regiune

15:00, 28.04.2024 - Rusia a revendicat duminica capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, in sectorul unde fortele ruse au avansat rapid in ultima perioada, informeaza Reuters si AFP, transmite Agerpres.

Razbunarea lui Putin. Rușii bombardeaza capitala Ucrainei: „O cladire rezidentiala din Kiev a fost lovita”

11:26, 25.03.2024 - O serie de explozii au zguduit Kievul, luni, dupa ce rușii au atacat din nou cu rachete capitalei Ucrainei. Cel puțin patru explozii puternice s-au auzit, iar o cladire rezidențiala a fost lovita. Sirenele de raid aerian suna in capitala ucraineana, potrivit The Kyiv Independent.

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Rușii sunt in ofensiva: Lupte grele pentru un oraș strategic din estul Ucrainei

22:46, 27.02.2024 - "Lupte violente" se dau in prezent in apropiere de Ceasiv Iar, oras-cheie de langa Bahmut, in estul Ucrainei, spre care armata rusa "incearca activ sa avanseze", a indicat marti armata ucraineana, relateaza AFP,  potrivit Agerpres. O eventuala cucerire a acestei localitati, parasita aproape in intregime,…


Ce parere ai despre aceasta stire?