Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia: Un avion de vânătoare rusesc Su-27, prăbușit în Marea Neagră. Pilotul, căutat de echipele de intervenție

Publicat:

Un avion de vanatoare rusesc Su-27 s-a prabusit miercuri seara in , in timpul unui zbor de rutina, pe fondul unor conditii meteo proaste, iar pilotul este cautat de echipele de interventie, a anuntat rus, citat de agentiile de presa oficiale TASS si RIA Novosti.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Avion miliar rusesc, prabușit in Marea Neagra. Ar fi fost doborat din greșeala de forțele rusești

18:46, 28.03.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabușit in mare in apropiere de Crimeea ocupata, a afirmat pe 28 martie șeful instalat de Rusia la Sevastopol, Mihail Razvozhayev, potrivit publicației Kiev Independent. Razvozhayev a susținut ca pilotul s-a ejectat la timp și a fost preluat de salvatorii de la Serviciul…

Rusia spune ca a ridicat un avion de vanatoare dupa ce bombardiere americane s-au apropiat de spațiul sau aerian

16:55, 24.03.2024 - Ministerul Apararii din Rusia a afirmat duminica ca a trimis un avion de vanatoare MiG-31 dupa ce doua bombardiere americane B-1B s-au apropiat de granița rusa deasupra Marii Barents, scrie Reuters , potrivit Hotnews. Potrivit ministerului condus de Serghei Șoigu, bombardierele americane s-au indepartat…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Ucraina a doborat inca un avion rusesc A-50

22:50, 23.02.2024 - Forțele aeriene ucrainene au doborat o aeronava rusa A-50 de avertizare timpurie și control deasupra Marii Azov in seara zilei de 23 februarie, a anunțat comandantul forțelor aeriene Mykola Oleshchuk. Agenția de informații militare a Ucrainei a confirmat ca aeronava a fost doborata in urma unei operațiuni…

Avion de vanatoare american F-16, prabușit in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud. Ce s-a intamplat cu pilotul

07:50, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16 a fost victima unei „urgențe in zbor”, miercuri, in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, conform unui comunicat emis de armata americana și transmis de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?