Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia: Organizatorul atacului de la Sankt Petersburg a fost identificat provizoriu (FSB)

Publicat:

de Securitate (FSB) al Rusiei l-a identificat 'provizoriu' pe organizatorul atacului comis la inceputul lunii la metroul din , soldat cu 14 morți și zeci de raniți, a afirmat joi șeful FSB, , citat de agențiile de presa rusești, relateaza Reuters și AFP.

'El a fost identificat provizoriu. Da, da, a fost identificat', a afirmat Bortnikov. Pâna în prezent, poliția a reținut 10 persoane, suspectate de implicare în atac.

FSB a anunțat miercuri arestarea fratelui mai mare al unui presupus organizator…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia iși vaneaza fara mila tradatorii: un agent a fost ucis de FSB, iar un opozant violent a fost condamnat definitiv

03:05, 04.05.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anuntat vineri ca a ucis un agent ucrainean care planuia sa atace instalatii militare si energetice din regiunile Moscova si Sankt Petersburg, transmite EFE, conform Agerpres.

Fost combatant ucrainean, arestat pentru colaborare cu Rusia in scopul facilitarii bombardamentelor ruse in Harkov

13:45, 25.04.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anuntat arestarea unui veteran al armatei acuzat de colaborare cu Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) pentru ca a facilitat bombardamente in regiunea de frontiera Harkov, tinta privilegiata a loviturilor Moscovei.

Jocurile de spionaj ating apogeul in Rusia: FSB a instituit reguli draconice pentru bugetarii din ministere

09:25, 19.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei face presiuni asupra angajatilor din cadrul ministerelor sa nu paraseasca deloc țara, nici macar pentru a vizita asa-numitele tari "prietene", din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obtina acces la secrete de stat, au declarat noua…

Europa sta pe un butoi de pulbere - Rusia, acuze dure la adresa Marii Britanie: 'Se implica in mod direct in conflict'

08:55, 12.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat joi ca serviciul special naval britanic a operat in Ucraina si a ajutat fortele ucrainene sa desfasoare tentative de operatiuni impotriva fortelor ruse, informeaza Reuters.

(video) Rusia a interceptat la granița explozibil ascuns in icoane: Ar fi fost trimis de Ucraina prin Romania și alte țari UE

13:30, 02.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB), susține ca „a blocat” un canal de introducere in Rusia a unor dispozivite explozive ascunse in icoane, trimise de Ucraina prin țarile Uniunii Europene, inclusiv Romania, relateaza TASS, potrivit hotnews.ro .

Seful FSB acuza SUA, Regatul Unit si Ucraina ca se afla in spatele atacului de la Moscova (TASS)

18:05, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a declarat marti ca SUA, Regatul Unit si Ucraina se afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Rușii incearca sa dea vina pe Occident pentru masacrul comis de ISIS. FSB: SUA, Regatul Unit si Ucraina sunt in spatele atacului

17:45, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a declarat marti ca SUA, Regatul Unit si Ucraina se afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova. Aleksandr Bortnikov a acuzat serviciile secrete ucrainene si occidentale…

Seful FSB acuza SUA, Marea Britanie si Ucraina ca ar fi in spatele atacului de la Moscova

17:15, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a acuzat marti SUA, Regatul Unit si Ucraina ca s-ar afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.


Ce parere ai despre aceasta stire?