Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia ameninţă cu măsuri 'asimetrice şi viguroase' dacă SUA adoptă sancţiuni mai dure

Publicat:

Rusia este in masura sa ia masuri asimetrice si viguroase daca adopta sanctiuni mai dure contra Moscovei, a declarat marti in fata parlamentului rus viceministrul de externe , informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia face o amenințare extrem de dura impotriva americanilor: posibile erori de calcul 'fatale' in Ucraina

21:55, 03.06.2024 - Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a apreciat luni ca SUA s-ar putea confrunta cu "consecinte fatale" daca ignora avertismentele Moscovei de a nu permite Ucrainei sa foloseasca armele furnizate de Washington pentru a lovi tinte din interiorul Rusiei, transmite Reuters, scrie Agerpres.

SUA amenința cu masuri impotriva Georgiei dupa legea privind „influența straina”: „Iese direct dintr-un manual al Moscovei”

08:11, 23.05.2024 - Statele Unite examineaza "masuri" de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind "influenta straina", a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP, preluata de hotnews.ro .

SANCȚIUNI SUA anunța noi sancțiuni impotriva unor companii rusești

12:06, 17.05.2024 - Statele Unite au anuntat, joi, sanctiuni impotriva a doua persoane fizice din Rusia si a trei companii ruse pe care le acuza de facilitarea transferurilor de arme nord-coreene catre Rusia, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. The post SANCȚIUNI SUA anunța noi sancțiuni impotriva unor companii rusești…

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Rusia amenința Polonia: 'Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!' (VIDEO)

10:06, 25.04.2024 - Rusia amenința Polonia: 'Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!'Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi ca facilitatile nucleare ale NATO, daca vor fi instalate permanent pe teritoriul polonez, vor deveni o tinta militara pentru Rusia, transmit Xinhua si Reuters.

Ce se intampla la Moscova? Deplasarile oficialilor in strainatate, limitate drastic

19:21, 19.04.2024 - Moscova se teme de spionaj. Astfel ca, Rusia face tot mai dificila deplasarea in strainatate pentru unii oficiali, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obțina acces la secrete de stat intr-un moment in care se desfașoara cea mai grava criza a relațiilor cu Occidentul din ultimii…

Rusia a inasprit regulile de deplasare in strainatate pentru oficiali, de teama ca vor divulga secrete de stat. „Nu poți merge nicaieri, nici macar in Belarus”

22:50, 18.04.2024 - Rusia ingreuneaza calatoriile in strainatate pentru unii oficiali din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obțina acces la secrete de stat, au declarat noua surse pentru agenția Reuters, care noteaza ca aceasta masura vine pe fondul celei mai grave crize in relațiile Moscovei cu Occidentul…

Putin a rezolvat alegerile din Rusia și acum amenința cu al Treilea Razboi Mondial

07:21, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia si alianta militara NATO condusa de SUA ar insemna ca planeta se afla la un pas de cel de-al treilea razboi mondial, dar a declarat ca mai nimeni nu isi doreste un astfel de scenariu, relateaza Reuters, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?