Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rugăciune către îngerul păzitor. Cât de des este bine să o rostești pentru protecție și fericire

Publicat:

Ce rugaciune este bine sa rostești catre ingerul tau pazitor. Cat de des trebuie sa o spui daca iți dorești sa te bucuri de protecție și fericire la fiecare pas pe care il faci in viața.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

L-am votat desi ingerul meu pazitor urla la mine

14:50, 05.05.2024 - Cititorul Cotidianul.ro care semneaza Geta R comenteaza stirea Iohannis, ultimul mesaj de Paste in calitate de presedinte : L am votat desii ingerul meu pazitor urla la mine…nu l votaaa faaa ca i putred ! The post L-am votat desi ingerul meu pazitor urla la mine appeared first on Cotidianul RO .

Calendar Ortodox 17 aprilie 2024 - Sfantul Simeon, episcopul Persiei. Ce rugaciune e bine sa rostești in aceasta zi sfanta

01:00, 17.04.2024 - In fiecare an, pe data de 17 aprilie 2024, este praznuit Sfantul Simeon, episcopul Persiei, ce care a fost var de al doilea dupa mama cu Iisus Hristos. Ce rugaciune e bine sa rostești in aceasta zi sfanta.

Calendar ortodox, 29 martie 2024 - Sfantul Sfințit Mucenic Marcu. Ce rugaciune e bine sa rostești astazi. Se spune ca aduce armonie in familie

09:50, 29.03.2024 - In fiecare an pe data de 29 martie 2024, in Calendarul ortodox, este sarbatorit Sfantul Mucenic Marcu, Episcopul Aretuselor, ce a fost ucis de catre pagani pentru credința sa fața de Dumnezeu. Ce rugaciune e bine sa rostești in aceasta zi. Se spune ca aduce armonie in familie.

Calendar Ortodox, 10 martie - Sfantul Mucenic Codrat, cel din Corint. Ce rugaciune rebuie sa rostești in aceasta zi

10:25, 10.03.2024 - Pe 10 martie este praznuit Sfantul Mucenic Condrat, alaturi de Sfinții Mucenici Ciprian si Dionisie. Ei au trait in perioada imparaților greci, Deciu și Valerian, in secolul al III-lea, moment in care creștinismul nu era permis.

Ce face Aida Parascan, la 9 luni de la accidentul grav din Buzau? „Ingerul pazitor mi-a zis” VIDEO EXCLUSIV

21:50, 22.02.2024 - Fosta castigatoare de la MasterChef in 2013, Aida Parascan, a trecut prin momente cumplite in urma cu un an. A fost implicata intr-un grav accident de circulație in județul Buzau. Din fericire, ea a scapat cu rani ușoare, deși mașina in care se afla s-a rasturnat de trei ori. In cadrul interviurilor…

Calendar Ortodox, 20 februarie - Sfantul Leon, Episcopul Cataniei. Ce rugaciune trebuie sa rostești astazi

01:15, 20.02.2024 - Marți, 20 februarie, Biserica Ortodoxa Romana il praznuiește pe Sfantul Leon, Ierarh de Catania. Și-a dedicat viața pentru a duce mai departe invațaturile lui Iisus Hristos și i-a ajutat pe cei saraci. In aceasta zi trebuie sa rostești și o rugaciune importanta.

Calendar Ortodox, 15 februarie - Sfantul Apostol Onisim. Ce rugaciune trebuie sa rostești pentru a scapa de probleme

01:00, 15.02.2024 - Sfantul Apostol Onisim este praznuit de Biserica Ortodoxa Romana pe data pe 15 februarie, in fiecare an. A fost menționat in Noul Testament al Bibliei și este cunoscut din scrisorile Sfantului Pavel. In aceasta zi, se rostește o rugaciune importanta care te scapa de probleme.

Constanta: Sportiva Eliza Samara, in doliu. A murit tatal ei. De azi, esti ingerul meu pazitor, tati!“

15:50, 12.02.2024 - Eliza Samara, campioana constanteana la tenis de masa, este in doliu, stingandu se din viata, la varsta de 62 de ani, tatal ei, Nicolae Samara. De azi esti ingerul meu pazitor, tati Odihna vesnica Te am iubit, te iubesc, te voi iubi mereu, inima meahellip;, este mesajul sfasietor al sportivei. Una dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?