Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rudolf Giuliani, avocatul lui Trump, scrisoare pentru Iohannis

Publicat:

, avocatul lui , fost procuror federal si fost primar al orasului , a transmis o scrisoare presedintelui Romaniei, , dar si altor oficiali romani.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Steagul american arborat invers, simbol al protestului republicanilor fața de verdictul in procesul penal impotriva lui Trump

07:50, 01.06.2024 - Dupa ce juriul din New York a dat joi un verdict istoric de vinovație impotriva fostului președinte Donald Trump, mulți americani au reacționat adoptand simbolul de protest al steagului cu susul in jos.

Trump, declarații de presa dupa ce a fost gasit vinovat: „Suna atat de rau pentru mine”

18:50, 31.05.2024 - La o zi dupa ce un juriu din New York l-a gasit vinovat pe fostul președinte american Donald Trump pentru 34 de capete de acuzare privind falsificarea registrelor contabile, prezumtivul candidat republican la președinție vorbește despre verdictul sau istoric de la Trump Tower, relateaza CNN.

Reacții la Casa Alba, dupa ce fostul presedinte Donald Trump a fost condamnat

06:36, 31.05.2024 - Casa Alba "respecta legea" si "nu face niciun alt comentariu", a afirmat joi unul dintre purtatorii de cuvant ai acesteia, dupa ce fostul presedinte republican Donald Trump a fost gasit vinovat in procesul sau penal de la New York, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Trump se confrunta cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

17:00, 23.04.2024 - Donald Trump se confrunta marți cu o audiere pentru sfidarea curții in cadrul procesului sau penal istoric, procurorii din New York insistand ca fostul președinte a incalcat in mod repetat ordinul de restricție emis pentru a-l impiedica sa intimideze martorii. Audierea vine la o zi dupa ce juriul a…

Președintele conservator al Poloniei s-a intalnit cu Donald Trump, la New York

12:20, 18.04.2024 - Donald Trump si presedintele polonez Andrzej Duda au discutat despre situatia din Ucraina, NATO si Orientul Mijlociu, la un dineu gazduit miercuri la New York de fostul presedinte american, care candideaza din nou la Casa Alba, a anuntat echipa sa de campanie, potrivit AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?