Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruby a vorbit despre moartea bunicii sale. Ce face bătrâna deja, de frica artistei

Publicat:

Ruby este una din cele mai amuzante și transparente vedete de la noi. Fanii o iubesc pentru ca nu se ferește sa vorbeasca nici despre cele mai grele momente. Solista a discutat recent despre ce va face dupa ce bunica ei o sa paraseasca aceasta lume. Bruneta o iubește enorm pentru ca femeia i-a fost […] The post Ruby a vorbit despre moartea bunicii sale. Ce face batrana deja, de frica artistei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jurnalist german de origine iraniana, al carui tata a fost executat de regimul Raisi: „Suntem, in sfarșit, ușurați”

16:21, 20.05.2024 - Iman Sefati, reporter de origine iraniana la Bild, unul dintre cele mai importante ziare din Europa, spune, intr-un text de opinie publicat de ziarul german, ca moartea președintelui Ebrahim Raisi este „o veste buna pentru mulți oameni”.„Moartea lui Ebrahim Raisi, cunoscut drept Macelarul din Teheran,…

Delia, ipostaza aparte de Paste. Ce face vedeta, a fugit de aglomeratie, iar fanii au felicitat-o: „Mi-au ramas cozonacii in gat”

18:25, 06.05.2024 - In acest an, Delia Matache nu a petrecut Paștele in Romania, ci a plecat intr-o vacanța de vis intr-un loc mirific din Europa. Solista este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru calatorii, așa ca nu putea sa nu faca din nou o escapada. Pe rețelele de socializare, Delia și-a incantat fanii cu imagini inedite…

Trupa Roxette revine in activitate cu o noua solista, la cinci ani de la moartea Mariei Fredriksson

14:40, 04.05.2024 - Muzicianul suedez Per Gessle a anuntat revenirea in activitate a trupei sale de pop-rock Roxette cu o noua solista, compatrioata sa Lena Philipsson, la cinci ani de la moartea vocalistei emblematice a formatiei, Marie Fredriksson, informeaza EFE.

Trupa Roxette revine pe scena cu o noua solista, la cinci ani de la moartea Mariei Fredriksson

12:25, 04.05.2024 - Muzicianul suedez Per Gessle a anuntat revenirea in activitate a trupei Roxette cu o noua solista, Lena Philipsson, la cinci ani de la moartea vocalistei emblematice a formatiei, Marie Fredriksson, informeaza EFE citata de Agerpres.

Ce s-a ales de Mihaela Tatu in 2024. Vedeta a marturisit de ce se teme cel mai mult

11:25, 17.04.2024 - Mihaela Tatu a fost devastata dupa moartea parinților saiMihaela a povestit ca moartea parinților sai a fost un punct de cotitura in relația ei cu propria mortalitate. „Nu am avut criza din asta. Cand a murit tata, s-a intamplat exact acum 24 de ani, m-a durut sufletul, am plans, pentru ca noi am avut…

„Fetița Zurli” s-a simțit intotdeauna nedorita! Vero Caliman, dezvaluiri neașteptate: „Am trait in frica”

12:21, 22.03.2024 - „Fetița Zurli” susține ca s-a simțit intotdeauna nedorita. Vero Caliman a facut dezvaluiri neașteptate pe rețelel de socializare. Fanii s-au emoționat atunci cand au aflat și au incercat sa o incurajeze.

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Cum arata Celine Dion acum. Detaliul care i-a ingrijorat pe fanii artistei. Galerie foto

21:25, 16.03.2024 - In februarie a.c., au avut loc Premiile Grammy in industria muzicala, iar celebra atista canadiana a avut o apariție publica rara. Din pacate starea ei de sanatate se agraveaza de la o zi la alta.


Ce parere ai despre aceasta stire?