Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Nemeş, momentul adevărului! Ce a răspuns blonda la întrebarea "băiat sau fată"

Publicat:

a fost invitata, duminica, la emisiunea "Star matinal de weekend", de la . Artista a fost supusa celui mai sincer test din viata ei.

Matinalii de weekend sunt pusi pe sotii, asa ca supun toate vedetele la testul adevarului. Astazi a fost rândul , care a fost cât se poate de sincera.

Blonda a spus ca prefera salata, blugii, adevarul, un barbat brunet si mai mult îsi doreste un baietel. Vezi testul fulger la care a raspuns pe www.antenastars.ro.

este o cântareata…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luna Noua in Taur, 8 mai 2024: Momentul adevarului suprem! Viața unor zodii se schimba total

09:51, 07.05.2024 - Taurul este un semn asociat cu stabilitatea, bogația și securitatea. Luna Noua in Taur de pe 8 mai marcheaza primul ciclu lunar dupa sezonul eclipselor de primavara. Odata cu noul ciclu lunar, energiile transformatoare ale eclipselor trec in plan secund.

Simona Halep a dezvaluit cum s-a simțit in momentul in care a aflat despre testul pozitiv la roxadustat

20:16, 03.05.2024 - Revenita pe teren dupa un an și șapte luni in care a fost suspendata pentru dopaj, Simona Halep a povestit, intr-un interviu pentru Tennis Channel, despre momentul in care a fost depistata pozitiv cu roxadustat.

Marcel Ciolacu, raspuns ironic la intrebarea de spre declarația de avere a primarului Fritz: „I-o fi modificat-o Robu cu Simonis”

19:30, 25.04.2024 - Aflat la Timișoara pentru o ședința a Guvernului și o intalnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri, premierul Marian Ciolacu a vorbit și despre apropiatele alegeri locale. Printre numeroasele intrebari legat de capitala, s-a strecurat și una cu specific zonal. Intrebat despre problemele legate…

„Se naște o noua generație de suporteri FCSB?” » Raspuns din interiorul echipei: „Traim momentul”

02:20, 15.04.2024 - Florinel Coman, autorul unui gol de colecție duminica seara, in triumful reușit de FCSB pe terenul lui CFR Cluj (1-0), e extrem de aproape sa cucereasca primul titlu alaturi de roș-albaștri, ipostaza despre care a vorbit la finalul meciului din Gruia. Determinant in sezonul in care FCSB e pe cale sa…

Gabriela Cristea, de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Ce s-a intamplat cu micuța: „Sunt destul de multe cazuri” / VIDEO

09:50, 01.04.2024 - Weekend-ul acesta nu a fost unul tocmai pe placul Gabrielei Cristea, iar asta pentru ca celebra prezentatoare TV de la Antena Stars a ajuns de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Iata ce s-a intamplat cu micuța, dar și cum se simte acum!

Lino Golden a raspuns la intrebarea daca ii este dor de Alex Velea. Artistul a oferit un raspuns neașteptat: „Regret decizia mea”

12:10, 29.03.2024 - Recent, Delia și Lino au participat in cadrul unui test poligraf prin intermediul carora au ieșit la iveala detalii mai puțin știute despre relația lor, dar și despre relațiile lor cu alți oameni. Iata ce raspuns neașteptat a oferit Lino atunci cand a fost intrebat daca ii este dor de Alex Velea.

PSD Constanta, la momentul adevarului! Luni va fi anuntat tandemul pentru Primaria si Consiliul Judetean Constanta!

17:06, 24.03.2024 - Candidatii PSD Constanta pentru Primaria si Consiliul Judetean Constanta vor fi validati luni, 25 martie. Prim vice presedintele PSD Constanta, Daniel Georgescu, a mentionat pentru ZIUA de Constanta, ca echipa PSD ului va veni cu oameni care sa administreze, nu care sa conduca."Ne vom alinia la start…

Momentul adevarului. Renunțarea la carbune duce la faliment

17:15, 19.03.2024 - Renunțarea la 25% din producția de energie la nivel mondial, care provine din carbune, va avea un impact devastator asupra statelor. In afara de faptul ca va afecta siguranța aprovizionarii cu energie, sunt necesare sume colosale, provenite din imprumuturi, pe care, la dobanzile ridicate din prezent,…


Ce parere ai despre aceasta stire?