Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana ex-Trident sufera, in timp ce fostul iubit i-a dus fetita la mare

Publicat:

(28 de ani) este daramata sufleteste dupa ce instanta a stabilit ca fetita ei, Oana, sa locuieasca impreuna cu tatal, omul de afaceri .

Acesta, pentru a-i castiga inima micutei, a dus-o in vacanta la mare.

Fosta componenta a trupei Trident suspina continuu de cand a pierdut-o pe Oana (5 ani) si spune ca nu i-a mai auzit vocea de foarte mult timp.

"De 18 zile numarate n-am mai vorbit cu fetita mea. Am incercat sa-l sun pe Marcel, dar mi-a dat ignore ", a declarat pentru Click!.

Ea isi pune mari sperante in noua actiune introdusa la…

Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Mireasa, sezon 8. Madi are un nou iubit dupa divorțul de Sergiu. Ce a anunțat despre noul ei partener: „Am ceva sa va spun”

16:11, 03.06.2024 - Madi a anunțat pe rețelele sociale ca iubește din nou, la scurt timp de la divorțul oficial de Sergiu. Fosta concurenta a sezonului 8 Mireasa a vorbit despre noul ei partener, precizand ca nu e o persoana din trecutul sau.

Apel umanitar. O fetița de doar 10 ani are nevoie de 30.000 de euro pentru o operație majora care o va ajuta sa mearga. Maria, originara din județul Mehedinți, sufera de paralizie cerebrala spastica

15:45, 17.05.2024 - La 10 ani, Maria Gabriela Radomirovic nu se poate ține pe propriile picioare. Singura șansa de a merge fara ajutor și de a se bucura de copilarie este o intervenție chirurgicala complexa, ale carei costuri sunt mult prea mari pentru familia ei. Mai au de strans 30.000 de euro. Mama și sora Mariei, cei…

Zsolt Csergo, primele declarații dupa ce s-a zis ca divorțeaza de Nicoleta Luciu: „Ne afecteaza pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”

09:35, 08.05.2024 - Zsolt Csergo a rupt tacerea și a facut primele declarații dupa ce s-a zvonit ca e la un pas de divorț de Nicoleta Luciu. Nu e prima data cand apar speculații ca cei doi se separa, și in 2021 s-a zis ca vor divorța de comun acord, la notar, insa fosta vedeta de televiziune a ieșit public și a negat.…

Motivul pentru care Paula Seling a vrut sa se mute in Franța. Artista și-a deschis sufletul. „Nu am putut”

16:35, 28.04.2024 - Paula Seling, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Cu o cariera de peste 25 de ani, vedeta a cucerit inimile tuturor cu vocea ei deosebita. Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Paula a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre ea. De asemenea, vedeta…

Decizia luata de Elena, dupa desparțirea de CRBL. Unde s-a mutat fosta soție a artistului

13:50, 07.04.2024 - CRBL și Elena au anunțat ca divorțeaza dupa 16 ani de casnicie, iar toata lumea a fost uimita de decizia lor. Fosta soție a artistului a luat o decizie neașteptata, dupa ce s-a desparțit de tatal fiicei sale.Dupa ce in 2008 și-au unit destinele și avut o nunta fastuoasa, considerat unul dintre cele…

Irinel Columbeanu, despre fosta iubita: „Aș vrea sa o invit in alte locuri pe Oana, nu unde stau eu acum”

22:00, 26.03.2024 - Printre femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu se numara și Oana Cojocaru, o bruneta mai tanara decat el cu 40 de ani, alaturi de care fostul milionar de la Izvorani s-a afișat de multe ori la evenimente mondene și la shopping, potrivit Click!.


Ce parere ai despre aceasta stire?