Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ronnie O'Sullivan, discurs surprinzător după eliminarea șocantă de la Wuhan Open

Publicat:

Ronnie O'Sullivan nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei. Acesta a fost invins categoric de in sferturile Openului de snooker de la Wuhan, scor 5-1 și a avut un discurs ciudat dupa aceasta disputa.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ronnie O'Sullivan, explicații dupa eliminarea din sferturile CM Snooker 2023

09:15, 02.05.2024 - ​Ronnie O'Sullivan a fost invins in sferturile Campionatului Mondial de Snooker de Stuart Bingham, scor 13-10, iar „The Rocket” a explicat de ce nu a reușit calificarea in careul de ași al competiției.

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan, in optimi dupa o victorie categorica

16:56, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a incheiat rapid conturile contra lui Jackson Page, liderul ierarhiei mondial obținand calificarea in optimile Campionatului Mondial de snooker dupa o victorie categorica, scor 10-1.

VIDEO Ronnie O'Sullivan, debut spectaculos la CM Snooker - Cu un pas in optimi

09:11, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan are parte de un debut perfect la Crucible, multiplul campion mondial conducand de-o maniera categorica (scor 8-1) meciul cu Jackson Paige (locul 43 mondial) din runda inaugurala.

Nu sunt cel mai bun jucator de snooker din toate timpurile, spune modest Ronnie O'Sullivan

11:45, 24.04.2024 - Ronnie O'Sullivan, de șapte ori campion mondial, nu crede ca este cel mai bun jucator de snooker din toate timpurile. Englezul debuteaza miercuri la Campionatul Mondial de la Sheffield, in tentativa de a obține al optulea titlu la Crucible, un record. Adversarul sau e un galez de 22 de ani, potrivit…

Ioan Ovidiu Sabau, discurs surprinzator dupa ce a dus-o pe U Cluj in semifinalele Cupei: „Nu vrei sa fii intr-o asemenea situație”

23:55, 03.04.2024 - Ioan Ovidiu Sabau și-a felicitat jucatorii de la U Cluj pentru calificarea in semifinalele Cupei Romaniei Betano, dupa 1-0 cu Hermannstadt. Corvinul Hunedoara - FC Voluntari și U Cluj - CSU Craiova/ Oțelul sunt semifinalele Cupei Finala se joaca pe 15 mai, la Sibiu La finalul partidei, Ioan Ovidiu Sabau…

Snooker: L-a eliminat pe Ronnie O'Sullivan, dar a pierdut urmatorul meci cu 5-0 / Semifinale interesante la World Open

16:50, 22.03.2024 - Hossein Vafaei a furnizat cea mai mare surpriza de la World Open eliminandu-l in optimi pe Ronnie O'Sullivan (liderul mondial), dar aventura iranianului la turneul din China s-a oprit in faza sferturilor.

Victorie istorica a lui Ronnie O’Sullivan la turneul de la Riyadh » Adversarul n-a reușit nicio lovitura de buzunar

19:40, 06.03.2024 - Liderul mondial din snooker, Ronnie O’Sullivan (48 de ani), a reușit o victorie istorica la turneul de la Riyadh. „Racheta” l-a invins pe John Higgins (48 de ani, locul 10 mondial) in sferturile de finala, cu scorul de 4-0. O’Sullivan joaca impotriva lui Judd Trump (34 de ani, locul 2 mondial) pentru…

Saudiții au schimbat snookerul: a aparut bila aurie, care poate fi lovita o singura data

10:11, 05.03.2024 - Zilele acestea are loc primul turneu major de snooker, Riyadh Season World Masters, care se disputa in Arabia Saudita. Regatul din Peninsula a pus la bataie premii imense pentru a aduce cele mai mari nume din sportul cu bile. Ronnie O'Sullivan, John Higgins, Judd Trump și restul jucatorilor in voga…


Ce parere ai despre aceasta stire?