Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România vrea să primească imigranți de pe navele umanitare blocate în Mediterană

Publicat:

Romania se numara printre țarile care și-au exprimat dorința de a primi o parte dintre imigranții aflați pe navele umanitare blocate in Marea Mediterana dupa ce Italia și Malta refuza sa le permita sa acosteze in porturile lor, scrie presa italiana. Zeci de imigranți aflați la bordul celor doua nave umanitare, si , in sudul , ar putea ajunge in țara noastra afirma oficiali europeni dupa ce cazul celor 49 de imigranti extracomunitari a ajuns in atenția Consiliului UE pentru , aflat in curs la Bruxelles. Mai multe tari - printre care Italia, Germania,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Top destinații de relocare profesionala. Pe ce loc e Romania

14:15, 08.05.2024 - S-a facut un top. Romania se afla pe locul 89 in topul celor mai atragatoare destinații de relocare profesionala. Totuși, fața de 2020, cand se afla pe 92, țara noastra a urcat patru poziții. In 2018, Romania se situa pe poziția a 78-a. Potrivit studiului anual realizat de Boston Consulting Group (…

Aproape 19 milioane de romani sunt eligibili pentru vot la alegerile europene din 2024 / Un milion de romani pot vota pentru prima data la alegerile pentru Parlamentul European

19:00, 09.04.2024 - Conform estimarilor naționale, se așteapta ca la data alegerilor pentru Parlamentul European ce vor avea loc intre 6-9 iunie, cel mai mare numar de alegatori eligibili sa fie in Germania (64.9 milioane de persoane), Franța (49.7 milioane) și Italia (47 milioane). In schimb, cele mai scazute numere sunt…

Aproape 19 milioane de romani eligibili pentru vot la alegerile europene din 2024 / Un milion de romani pot vota pentru prima data la alegerile pentru Parlamentul European

18:56, 09.04.2024 - Conform estimarilor naționale, se așteapta ca la data alegerilor pentru Parlamentul European ce vor avea loc intre 6-9 iunie, cel mai mare numar de alegatori eligibili sa fie in Germania (64.9 milioane de persoane), Franța (49.7 milioane) și Italia (47 milioane). In schimb, cele mai scazute numere sunt…

Partidele incep sa-și depuna listele de candidați și listele de susținatori. Cateva nedumeriri

11:50, 08.04.2024 - Marcel Seserman Partidele și alianțele electorale și politice au inceput sa-și depuna listele de susținatori și cele de candidaturi la alegerile pentru Parlamentul European. Nimic mai firesc, am putea spune. Da, așa este, aparent, totul este foarte firesc. Doar ca un observator, chiar nu foarte atent,…

Stoltenberg a anunțat planurile NATO pentru Ucraina

21:35, 04.04.2024 - NATO nu este si nu va fi parte a conflictului din Ucraina, a declarat joi secretarul general Jens Stoltenberg, in conferinta de presa de la finalul reuniunii ministrilor de externe ai statelor Aliantei Nord-Atlantice. „Nu avem planuri sa trimitem trupe de lupta in Ucraina, nu a existat o solicitare…

Romania intra in Spațiul Schengen și maritim. Cum vom calatori incepand din 31 martie. Ce trebuie sa facem la aeroport

11:55, 30.03.2024 - Incepand de duminica, 31 martie, romanii care merg in țarile Schengen nu vor mai fi supuși controlului de frontiera la aeroporturi și porturi, a relatat news.ro. Mai exact, vor putea merge direct la porțile de imbarcare, fara verificarea documentelor de calatorie la punctele de control ale Poliției…

Romania nu a renunțat la schimbarea orei! Cand trecem la ora de vara?

18:15, 16.03.2024 - In ultimii ani, au tot existat discuții in toata Europa, inclusiv in Romania, referitoare la eliminarea schimbarii orei de doua ori pe an, aceasta practica fiind cunoscuta sub denumirea de schimbarea orei de vara. In ciuda discuțiilor, Romania nu a renunțat la schimbarea orei. De ce se schimba ora Ideea…

Tarile UE au convenit joi sa renunte la un tratat international privind energia, pentru ca submineaza combaterea schimbarilor climatice

08:55, 08.03.2024 - Tratatul Cartei Energiei din 1998, care permite companiilor energetice sa dea in judecata guvernele pentru politicile care dauneaza investitiilor lor, a fost folosit in ultimii ani pentru a contesta masurile care necesita inchiderea fabricilor de combustibili fosili. Ministrii din tarile UE au convenit…


Ce parere ai despre aceasta stire?