Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România va avea 24 de sportivi la JO de la Soci: a obținut calificarea și echipajul dublu feminin

Publicat:

Federația Internaționala de Bob și de Sanie a anunțat ca, in urma relocarii, echipajul e dublu feminin la bob, format din si , va participa la de iarna, astfel ca Romania va participa la competiția de la Soci cu 24 de sportivi.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

„La feminin” vine Marina Baboi » Cea mai rapida atleta din Romania iși spune povestea: „Asta e marele meu vis!”

11:00, 09.05.2024 - Marina Baboi (24 de ani) este invitata din aceasta saptamana a emisiunii „La feminin”. Transmisa astazi, de la ora 20:00. Marina inceput atletismul la varsta de 10 ani și pana in prezent a obținut peste 200 de medalii la competiții naționale și internaționale, peste 150 fiind de aur! Este cea mai medaliata…

Succes rasunator pentru Romania! Doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj

15:50, 28.04.2024 - Romania a obținut doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

CE Canotaj: Medalie de argint pentru Romania in proba de patru rame feminin

15:30, 27.04.2024 - Echipajul de patru rame feminin al Romaniei, alcatuit din Madalina Beres, Maria Lehaci, Magdalena Rusu si Amalia Beres, a castigat medaliile de argint, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

Campineanca Georgeta Popescu, premiata la Centenarul Federației Romane de Bob și Sanie

08:20, 27.04.2024 - Detalii despre eveniment ne-a oferit chiar Georgeta Popescu: &"Vineri am avut placerea sa particip la Centenarul Federației Române de Bob și Sanie, un moment festiv și emotionant, unde au fost rememorate repere unice ale sporturilor de iarna și aici ma refer la singura medalie olimpica la sporturile…

Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, in premiera la Timișoara. Romania participa cu 40 de sportivi

14:40, 26.04.2024 - Rafael Santonja, președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, este prezent la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness gazduit la final de aprilie de Timișoara. Romania va participa cu un lot format din 40 de sportivi.

11 sportivi romani vor urca in ring la Campionatul European de box

13:15, 18.04.2024 - Romania participa cu 11 sportivi la Campionatul European de box pentru seniori masculin și feminin, care are loc la Belgrad.In perioada 18-28 aprilie Romania participa la Campionatul European de box pentru seniori masculin și feminin, care are loc la Belgrad.

Simona Halep anunța primul turneu la care va participa

08:25, 07.03.2024 - Simona Halep a revenit miercuri noaptea in Romania si a declarat, la Aeroportul Henri Coanda, ca a primit decizia TAS cu mare bucurie. Ea spera sa joace pentru Romania la Jocurile Olimpice. Dupa un an și jumatate in care nu a mai putut juca tenis, Simona Halep (32 de ani) poate reveni pe teren. Acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?