Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România, prima ţară care va primi, în 2022, versiunea modernizată a sistemului antiaerian Patriot VIDEO

Publicat:

Romania va deveni prima tara care va putea folosi, din 2022, cea mai noua versiune a sistemului de aparare antiaerian si anti-racheta Patriot, produs de & Defense, a anuntat compania.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

PATRIOT system operational in Romania is indispensable, says DefMin Tilvar

19:50, 14.05.2024 - The PATRIOT system operational in Romania is indispensable, and the discussion on the transfer of such a battery to Ukraine will be analyzed in the Supreme Council for Country's Defense (CSAT), the minister of defense Angel Tilvar stated on Tuesday in Brasov.

Ciuca, despre trimiterea de rachete Patriot in Ucraina: Trebuie sa analizam bine toate consecințele

11:40, 13.05.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca, a vorbit, luni, despre posibilitatea ca Romania sa trimita Ucrainei un sistem de aparare Patriot. Potrivit acestuia, decizia va fi luata in CSAT, dar doar dupa ce vor fi analizate toate consecințele unei astfel de masuri.

Parlamentari germani. Dronele rusești sa fie doborate de pe teritoriul Romaniei și al Poloniei

07:25, 13.05.2024 - Mai mulți parlamentari germani din partidele de guvernamant și din opoziție au susținut ideea ca aliații sa apere spațiul aerian din vestul Ucrainei de pe teritoriul NATO, a informat Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) pe 11 mai, potrivit B1Tc, care citeaza kyivindependent . FAZ a scris ca unii experți…

Sistem antiaerian Patriot, mutat langa un mare oras din Romania

18:20, 09.05.2024 - Un sistem american de aparare aeriana Patriot a fost mutat recent in apropierea unui mare oras din Romania. Antena 3 CNN a filmat in exclusivitate acest sistem, dar a ales sa nu dezvaluie locația sa, din considerente de securitate. Sistemul antiracheta Patriot a fost amplasat aici pentru a inlocui un…

Iohannis promite cedarea unui sistem Patriot catre Ucraina, dupa intalnirea cu Biden

23:46, 07.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Washington, ca Romania va gasi o solutie in privinta cedarii unui sistem Patriot de aparare antiaeriana Ucrainei, potrivit Agerpres. ”Exista, evident, nevoia unor sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina, sisteme avansate, si in acest fel, in ultimele…

Lucian Patrașcu (PSD), candidat CJ Brașov – „Schimbarea este necesara pentru ca in afara de aeroport, județul Brașov este lasat de izbeliște”

22:25, 12.04.2024 - Președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Patrașcu, candidat la Consiliul Județean Brașov, a lansat astazi, 12 aprilie 2024 in competiția pentru alegerile locale, candidații din localitațile Codlea, Rașnov și Prejmer. Candidații pentru funcția de primar sunt Mihai Cimpeanu – Primarul…

Probleme legislative pentru SGR: Un producator roman a cerut suspendarea sistemului

18:50, 12.03.2024 - Unul dintre cei mai mari producatori de bauturi din Romania, Romaqua Group, a cerut in instanța suspensarea sitemului SGR pentru returnarea ambalajelor cu garanție, in vigoare din noiembrie 2023.

Recomandari OCDE pentru redresarea sistemului de invațamant romanesc

11:56, 06.03.2024 - Romania trebuie sa schimbe radical, la nivel strategic, modul in care sunt finantate si evaluate politicile in invatamant, asta in contextul in care performantele scolare ale elevilor sunt printre cele mai scazute din Uniunea Europeana.


Ce parere ai despre aceasta stire?