Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și legenda muzicii lăutărești, Ionel Tudorache, show total la TV

Publicat:

Seara nu e completa fara invitații speciali ai Loredanei. In cea de-a doua ediție Romania are Roast a urcat pe scena legenda muzicii lautarești, . Cei doi au facut show total și au avut un schimnb de replici savuros. Ce a raspuns celebrul artist.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schengen aerian. Peste 70% din traficul total al aeroporturilor romanești sunt catre țarile din acest spațiu

21:15, 01.05.2024 - David Ciceo, presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania, spune ca zborurile catre zonele Schengen reprezinta 70% din traficul total inregistrat pe aeroporturile locale, noteaza Ziarul Financiar.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 14 din sezonul 3. Mara Oprea: „Mama era singura care știa, n-am spus nimanui”

23:05, 18.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

„La Rapid e un haos total” » Legenda fotbalului da de pamant cu giuleștenii

23:25, 30.03.2024 - Universitatea Craiova - Rapid 2-1. Helmut Duckadam, legenda Stelei, a comentat in termeni duri situația giuleștenilor. Fostul mare portar crede ca galeria Rapidului putea sa incurajeze mai puternic echipa. Nu a fost impresionat nici de ce a vazut pe teren, și nici de atitudinea jucatorilor. Helmut Duckadam,…

In memoriam Nicolae Manolescu! Dialogul avut cu deputatul Ionuț Vulpescu in cadrul podcastului Avangarda

18:10, 25.03.2024 - Nicolae Manolescu, despre deceniul lui politic, prietenii literare compromise și partide anticulturale. Despre școala, oameni, carți și imposibilitatea caștigarii Premiului Nobel de catre un scriitor roman Episodul X al podcast-ului Avangarda, cu Ionuț Vulpescu il aducea in fața publicului pe criticul…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8 din sezonul 3. Alexandru Ion:„Am suferit pentru mine, dar m-am bucurat pentru Natanticu”

23:05, 07.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Andreea Balan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva!

13:15, 13.02.2024 - Show-ul transformarilor totale si totodata unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sambata aceasta, de la 20:00.

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitata, Manuela Harabor (sezonul 3, episodul 22)

11:55, 12.02.2024 - Nu exista spectator care sa nu fi fost indragostit de chipul și privirea Siminei din Padureanca, o capodopera a cinematografiei romanești. Nu se știa pe atunci ca Manuela Harabor invațase de la Adrian Pintea tacerea, care face, in actul teatral, uneori mai mult decat un gest.


Ce parere ai despre aceasta stire?