Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România are în plan achiziţionarea de rachete Patriot

Publicat:

"Am trimis recent catre ODISI si speram sa avem un raspuns cat mai curand pentru bateriile de rachete Patriot si pentru sistemele Haimars; au fost deja trimise. In curand, vom lua o decizie si pentru blindatele opt ori opt cel putin pentru primele 94, in curand, in acest an", a declarat  secretarul de stat in MApN, . La randul sau, seful , generalul , a afirmat ca programele de &ic (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

SISTEM PATRIOT Ministrul Tilvar, despre sistemul PATRIOT

17:16, 15.05.2024 - Sistemul PATRIOT operational in Romania este indispensabil, iar discutia privind cedarea unei astfel de baterii catre Ucraina va fi analizata ... The post SISTEM PATRIOT Ministrul Tilvar, despre sistemul PATRIOT first appeared on Informatia Zilei .

Ciolacu: Decizia CSAT cu privire la livrarea catre Ucraina a sistemelor Patriot va ține cont de siguranța Romaniei

07:35, 15.05.2024 - O eventuala decizie a Romaniei privind livrarea catre Ucraina a unui sistem de rachete Patriot deranjeaza foarte mult Moscova, dar Rusia nu va ataca Romania, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu. Premierul a fost chestionat, la Digi 24, despre decizia care ar urma sa fie luata in CSAT in privinta…

Ciuca, despre trimiterea de rachete Patriot in Ucraina: Trebuie sa analizam bine toate consecințele

11:40, 13.05.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca, a vorbit, luni, despre posibilitatea ca Romania sa trimita Ucrainei un sistem de aparare Patriot. Potrivit acestuia, decizia va fi luata in CSAT, dar doar dupa ce vor fi analizate toate consecințele unei astfel de masuri.

Radu Tudor: "Romania poate trimite in Ucraina muniție pentru sisteme Patriot. Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului"

11:46, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.

MAE, dupa atacul Iranului asupra Israelului: Nu au existat inca solicitari de sprijin din partea cetatenilor romani

11:45, 15.04.2024 - Misiunile diplomatice si oficiile consulare romane nu au primit pana acum solicitari de sprijin sau asistenta consulara din partea cetatenilor romani aflati in Israel, dupa atacul cu sute de rachete și drone al Iranului, a declarat luni purtatorul de cuvant al MAE, Radu Mihail Filip, citat de News.ro.„Romania…

Ministrul Mediului: La fabrica Ford din Romania se va produce curand primul autoturism electric

12:05, 19.03.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a spus marti ca la fabrica Ford de la Craiova se va produce in curand primul autoturism electric. El a precizat ca in Romania au fost cumparate, in 2016, 39 de masini electrice, iar in 2023 numarul a crescut la peste 11.000 de autoturisme electrice, potrivit News.ro.

ALARMANT: O noua creștere a prețului la carburanți! Ce prețuri sunt in zona Turzii, astazi?

20:35, 27.02.2024 - Nu mai avem nici o indoiala ca ne indreptam cu pași siguri, dar și rapizi, spre o noua scumpire a carburanților, mai ales dupa ce prețurile au crescut de mai multe ori. in mai puțin de o luna. La momentul actual, platim cu aproape 20 de lei in plus, comparativ cu luna trecuta, iar specialiștii nu vin…

Romania cumpara fara licitatie rachete antitanc germano-israeliene de peste 400 de milioane de lei

13:31, 18.02.2024 - Compania Nationala Romtehnica, aflata in coordonarea Ministerului Apararii Nationale, a incheiat un acord-cadru pe 4 ani pentru cumpararea de rachete antitanc de la compania Eurospike GmbH, in valoare de 426 de milioane cu TVA, informeaza Profit.ro.Acordul-cadru de furnizare de rachete antitanc a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?