Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România a pierdut locul în Consiliul de Securitate din ONU

Publicat:

Romania a pierdut cursa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU Romania a pierdut in fața Estoniei cursa pentru o poziție de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, pentru perioada 2020-2021, anunța organizația internaționala. Dupa un prim tur care s-a incheiat cu un rezultat neconcludent, Estonia a caștigat runda decisiva […] a pierdut locul in Consiliul de Securitate din ONU apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia, acuzata ca vrea sa trimita pe orbita o arma nucleara, a blocat o rezoluție ONU care ar fi interzis cursa inarmarii spațiale

14:25, 25.04.2024 - Rusia și-a folosit dreptul de veto in Consiliul de Securitate al ONU pentru a bloca o rezoluție prin care se incerca oprirea dezvoltarii de arme spațiale și prevenirea unei curse a inarmarii in spațiul cosmic, relateaza BBC.

Consiliul de Securitate al ONU va vota, vineri, daca primește Palestina in organizație

20:16, 17.04.2024 - Consiliul de Securitate al ONU urmeaza sa voteze, vineri, in privinta cererii statului palestinian de a fi primit ca membru cu drepturi depline al organizatiei, au declarat mai mulți diplomați pentru Reuters. Se asteapta ca Statele Unite, aliate cu Israelul, sa blocheze demersul, deoarece acesta ar…

Israelul se opune vehement ca Palestina sa primeasca statutul de membru cu drepturi depline la ONU

20:45, 08.04.2024 - Ambasadorul Israelului la ONU a denuntat luni cu virulenta cererea palestiniana de aderare la organizatia internationala, intr-un moment in care Consiliul de Securitate incepe oficial sa examineze aderarea Palestinei ca membru cu drepturi depline.

Cererea palestiniana privind acordarea statutului de membru ONU, analizata de Consiliul de Securitate

09:51, 08.04.2024 - Consiliul de Securitate se intalnește pentru a analiza cererea Autoritații Palestiniene (AP) privitoare la acordarea calitații de membru ONU pentru Palestina. Intalnirea se desfașoara luni. In prezent, Palestina are statut de observator la ONU, noteaza Mediafax.

ONU incepe sa discute primirea Palestinei ca stat membru – nu doar ca observator

14:40, 07.04.2024 - Consiliul de Securitate al ONU va incepe sa discute recunoașterea Palestinei ca stat membru al ONU – nu doar ca observator, așa cum este in prezent. Reprezentantul permanent al Statului Palestina la ONU, Riyad Mansour, i-a adresat, la data de 2 aprilie 2024, o scrisoare secretarului general al ONU,…

ONU ar putea acorda Palestinei statutul de membru cu drepturi depline, saptamana viitoare

14:35, 07.04.2024 - Consiliul de Securitate al ONU va discuta, incepand de luni, problema recunoasterii Palestinei ca stat membru, nu doar cu statut de observator al Natiunilor Unite, proces care ar putea dura cateva saptamani.

Estonia a oprit o „operațiune hibrida” a serviciilor de securitate ale Rusiei desfașurata pe teritoriul sau

17:41, 20.02.2024 - Sefa guvernului eston Kaja Kallas a anuntat marti ca tara sa a reusit sa stopeze o operatiune hibrida a serviciilor de securitate ruse pe teritoriul Estoniei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Anunțul-bomba care pune pe jar Europa. Rusia se pregatește pentru o confruntare militara cu Occidentul

12:31, 13.02.2024 - "Rusia a ales o cale care este de confruntare pe termen lung si Kremlinul anticipeaza probabil un posibil conflict cu NATO in urmatorul deceniu sau cam asa ceva", a declarat Kaupo Rosin la publicarea raportului despre amenintarile la adresa securitatii nationale a Estoniei.Un atac militar din partea…


Ce parere ai despre aceasta stire?