Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Româncă ucisă în SUA de soţia amantului său

Publicat:

O fosta angajata a NASA a condus circa 400 km pentru a gasi si ucide pe amanta sotului ei, de origine romana, scrie presa de peste ocean.

Shannon O' (52 de ani) a facut un drum de circa patru ore cu masina din orasul Lyons (Kansas), unde locuieste, pana la casa , din Gladstone (Missouri). Ea a batut la usa , a intrat si a impuscat-o pe romanca de trei ori, potrivit politiei.

O' si sotul ei , colonel in retragere, urmau terapie de cuplu din cauza problemelor din casnicie.

"A distrus doua…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum il descriu colegii pe iubitul tinerei studente la Medicina, ucisa din gelozie. Andreea și Mirel erau impreuna din luna decembrie

16:35, 23.03.2024 - O studenta de la Medicina in varsta de 21 de ani a fost ucisa de iubitul ei. Cei doi formau un cuplu de cateva luni, iar apropiații spun ca se ințelegeau de minune. Acum, anchetatorii iau in calcul mai multe variante cu privire la ceea ce s-a intamplat in noaptea crimei, inclusiv cea in care s-ar fi…

Femeia ucisa ii donase un rinichi calaului sau

08:30, 08.03.2024 - Detalii tulburatoare au iesit la iveala dupa o crima petrecuta intr-o localitate din judetul Dolj. Un barbat de 60 de ani si-a ucis sotia de 36 de ani cu mai multe lovituri de cuti, iar apoi s-a sinucis. In urma cu ceva timp, femeia ii donase un rinichi calaului sau. Sa vii acasa ca eu am omorat-o pe…

Fratele mamei criminale din Galați i-ar fi mințit pe polițiști, dupa ce nepoata lui a fost ucisa. El și soția lui risca 25 de ani de inchisoare

11:50, 14.02.2024 - Informații halucinante despre cazul fetiței omorate in Galați. Fratele femeii i-ar fi mințit pe polițiști dupa ce fetița de 9 ani a fost ucisa in bataie, iar acum are probleme grave cu legea. El și soția lui urmeaza sa fie audiați și risca chiar și 25 de ani de inchisoare!

Vecinii femeii care a fost ucisa in casa amantului, declarații cutremuratoare! Ce știu despre noaptea in care s-a produs crima: ”E moarta la mine in…”

17:46, 12.02.2024 - Noi informații cutremuratoare in cazul crimei din Vaslui. Vecinii femeii care a fost omorata in casa amantului ei au facut declarații cutremuratoare și au spus tot ce știu despre noaptea in care s-a produs tragedia.

Caz halucinant in Vaslui. O femeie a fost gasita moarta in casa amantului ei. Ar fi fost ucisa cu un topor

17:20, 12.02.2024 - Caz ingrozitor in Vaslui. O femeie a fost ucisa in timp ce se afla in casa amantului ei. Conform primelor informații, femeia ar fi fost omorata cu un topor. Tragedia s-a produs in urma cu o noapte, iar femeia a fost descoperita fara suflare.

Crima suspecta in Spania! O romanca de 31 de ani, ucisa de iubit. Barbatul e acuzat de omor și risca 15 ani de inchisoare: "S-a inecat cu un os de pește!" / FOTO

14:05, 06.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc, in luna iulie 2020, in Torrejon de Ardoz, un oraș de langa Madrid, in Spania. Un roman de 37 de ani, și-ar fi omorat iubita, tot romanca, in bataie, apoi ar fi incercat sa-și ascunda fapta. Acesta le-a spus polițiștilor ca tanara de 31 de ani s-a inecat cu un os de pește.

Decizie de ultima ora in cazul fetiței de 9 ani care a fost ucisa de mama! Corpul de Control a fost trimis la Galați

12:25, 02.02.2024 - S-a luat o decizie de ultima ora in cazul fetiței de 9 ani care a fost ucisa de mama! Corpul de Control a fost trimis la Galați. Decizia a fost luatp de președintele Autoritații Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDC), Rareș-Petru Achiriloaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?