Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roman mort intr-un accident grav in Ungaria. Motocicleta lui a luat foc dupa impactul cu un microbuz

Publicat:

Un motociclist roman a murit in urma unui accident cumplit petrecut in Ungaria. , 46 de ani, era din , fiind un biker pasionat, relateaza voceatransilvaniei.ro. In drum spre localitatea Sarvar, din motive neelucidate inca, a pierdut controlul motocicletei si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un microbuz cu remorca, al carui sofer conducea regulamentar. In urma impactului extrem de puternic, bihoreanul a murit pe loc, iar motocicleta a luat foc, arzand aproap (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Langa noi: Un tanar a murit, iar un altul a fost ranit grav intr-un accident de motocicleta la Dumbraveni

08:55, 13.05.2024 - FOTO Langa noi: Un tanar a murit, iar un altul a fost ranit grav intr-un accident de motocicleta la Dumbraveni Purtatorul de cuvant al ISU Suceava, maior Alin Galeata, a anunțat ca duminica seara s-a produs un accident de motocicleta cu doua victime. El a spus ca o motocicleta a ieșit in afara parții…

Accident mortal in Galați! Un polițist de la trupele speciale a murit dupa ce motocicleta pe care o conducea a fost lovita de o mașina / FOTO

08:30, 06.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un barbat in varsta de 41 de ani, polițist, a decedat dupa ce a fost lovit de o mașina. O femeie in varsta de 35 de ani, care era pasagera pe vehiculul cu doua roți, se afla in stare grava.

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Mai multe persoane au murit in urma unui accident produs la un raliu din Ungaria

22:41, 24.03.2024 - Mai multe persoane au murit si alte cateva au fost ranite in urma unui accident produs la Raliul Esztergom-Nyerges, unde un vehicul a iesit de pe sosea si a intrat in spectatori. Serviciul National de Ambulanta a transmis, duminica dupa-amiaza, catre agentia ungara de presa MTI, ca viata a patru oameni…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident tragic: Un motociclist a fost spulberat de un TIR / Tanarul a murit pe loc

09:51, 23.03.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani, care circula cu motocicleta, a fost ranit mortal pe un drum din județul Arad. Motociclistul a fost lovit de un TIR. Pompierii aradeni au fost chemați, in noaptea de vineri spre sambata, la un accident rutier in care au fost implicate un autotren și o motocicleta, in orașul…

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?