Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Român înjunghiat mortal în Irlanda sub privirile partenerei sale

Publicat:

Un imigrant roman a fost injunghiat si a murit sub privirile partenerei sale, la doar cateva zile dupa ce a sosit in Irlanda, relateaza in editia electronica de luni.
   
, in varsta de 44 de ani, a murit dupa ce a fost injunghiat de trei ori in piept, in timpul unui atac. Acesta se afla sambata seara tarziu impreuna cu partenera sa intr-un apartament de pe , la Cavan. Victima a fost atacata de catre doi barbati, dupa ce au patruns cu forta in apartament, potrivit publicatiei britanice.
   …

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Spania! Un roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

13:40, 04.05.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman in varsta de 19 ani, stabilit in Spania. Tanarul a fost injunghiat mortal de un adolescent cu 3 ani mai mic, pentru un telefon. Oamenii legii l-au arestat pe atacator.

Crima care a șocat Spania. Motivul incredibil pentru care un roman de doar 19 ani a fost ucis

13:15, 04.05.2024 - Baiatul a fost injunghiat de un adolescent de 16 ani, care, dupa ce a comis fapta, a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi intamplat. Va avertizam ca urmeaza imagini și informații cu un puternic impact emoțional.  Scena violenta a avut loc pe o strada din orașul spaniol Guadalajara. Pe imaginile surprinse…

Roman de 19 ani injunghiat mortal, in Spania, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

12:51, 04.05.2024 - Un tanar roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal de un alt tanar de 16 ani in Azuqueca de Henares, Castiglia-La Mancia, Spania. Incidentul a avut loc in apropierea garii, joi dupa-amiaza, iar autorul injunghierii a fost arestat de Garda Civila. Cuțitul folosit in crima a fost recuperat.

O femeie și-a injunghiat mortal fiul, apoi a mințit poliția ca s-a sinucis

19:20, 01.05.2024 - O femeie, de 58 ani, din localitatea bihoreana Borozel, a fost reținuta marți seara, pentru 24 de ore, dupa ce și-a injunghiat mortal fiul, apoi a sunat la 112 și a spus ca barbatul s-a sinucis. Potrivit ebihoreanul.ro, femeia a sunat la 112 marți, dupa ora 20, și a spus poliției ca fiul ei s-a injunghiat…

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Un roman beat a izbit mortal cu BMW-ul un medic italian care ieșise sa faca jogging

10:51, 21.03.2024 - Un roman care conducea beat a izbit mortal cu mașina un medic italian care facea jogging, in Roma. Victima a fost aruncata la o distanța de cațiva metri, acesta fiind un indiciu ca șoferul avea viteza mare.

Baschet (m): Jucator de 17 ani, injunghiat mortal in Germania - Motivul: „Era ucrainean”

14:35, 12.02.2024 - Baschetbalistul ucrainean Volodymyr Yermakov si-a pierdut viata la doar 17 ani, la Dusseldorf (Germania), dupa ce a fost injunghiat sambata seara, informeaza Federația de Baschet de la Kiev.

Moarte tragica pentru un om de afaceri roman in Thailanda

20:15, 10.02.2024 - Un cunoscut om de afaceri din Constanța, aflat in vacanța in Thailanda, și-a pierdut viața intr-un mod de-a dreptul șocant.  Petru Irimia, patronul vilei Anticus din Constanța, a murit, dupa ce a cazut de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Soi 5, Pattaya, in dimineața zilei de vineri, 9 februarie.…


Ce parere ai despre aceasta stire?