Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roma ia măsuri drastice împotriva turiștilor necivilizați. Ce nu au voie să facă

Publicat:

Regulamentul politiei urbane a fost adoptat, dupa ce a fost aprobat de . De asemenea, primarul metropolei italiene a declarat “toleranța zero” fața de cei care nu respecta noile norme. 

Daca doriți sa vizitați Roma trebuie sa știți ca a manca o pizza pe marginea cunoscutei Fontana di Trevi sau a savura un Prosecco pe treptele celebrei Piazza di Spagna sunt interzise cu scopul de a proteja monumentele turistice. De asemenea, autoritațile de la Roma au anunțat "amenzi severe" pentru cei care sunt prinși ca fac baie in fantanile orașului.

, primarul Romei,…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Firea: „Primarul oamenilor sau primarul impotriva oamenilor? Asta au de ales bucurestenii pe 9 iunie!”

14:50, 10.05.2024 - Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, spune ca pe 9 iunie bucurestenii au de ales intre „fapte concrete si experimente ratate”, intre „primarul oamenilor si primarul impotriva oamenilor”, facand o paralela intre mandatul sau ca primar și cel al actualului edil general, Nicușor Dan. „Primarul…

Bloomberg: Consilierii lui Trump iau in considerare masuri impotriva țarilor care doresc sa abandoneze dolarul

03:51, 26.04.2024 - Agenția, citand surse, raporteaza ca printre opțiunile posibile se numara introducerea de masuri de control al exporturilor, amenzi, precum și taxe pe operațiunile valutare și tarife „preferențiale”.

VIDEO/ Revolta spanilolilor impotriva turiștilor care i-au imbogațit: Pute a turisti, Duceti-va acasa!

07:55, 17.04.2024 - De la Insulele Baleare la Insulele Canare, trecand prin Barcelona si Malaga, miscarile anti-turistice se inmultesc in Spania, a doua destinatie din lume, obligand autoritatile sa ia masuri pentru a concilia bunastarea locuitorilor cu un sector economic crucial, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Ministrul belgian al Sanatații solicita UE sa ia mai multe masuri impotriva fumatului

18:55, 27.03.2024 - UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sanatos axat pe prevenire, a declarat Frank Vandenbroucke, ministrul belgian al Sanatații, scrie Euronews. “Aș dori sa le spun celor din industria tutunului:

Nicusor Dan, dupa ce Robert Negoita a depus plangere penala impotriva sa: „Foarte curajos sa se apropie singur de Parchet”

14:15, 22.03.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reacționat vineri dupa ce primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a mers la Parchetul General pentru a depune o plangere penala pentru abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu.„Da, e un om foarte curajos, il felicit, sa se apropie de Parchet singur...…

Orașul Dubrovnik, considerat perla coastei croate, pregatește noi masuri impotriva turiștilor straini

15:25, 14.03.2024 - Autoritațile din orașul istoric croat Dubrovnik, una dintre cele mai populare destinații turistice ale țarii, vor sa ii atraga inapoi pe localnicii alungați de creșterea vertiginoasa a costului traiului din cauza turismului de masa, relateaza Reuters.

Banii aruncați in Fontana di Trevi se strang de doua ori pe saptamana. Ce suma colosala rezulta și la ce este folosita

13:25, 08.03.2024 - Fontana di Trevi este cea mai cunoscuta fantana artizanala din Roma. Micuța piața Trevi pare neincapatoare pentru turiștii care se aduna in fața fantanii pentru a-și pune dorințe inainte de a arunca cate o moneda in apele cristaline.

Agricultorii europeni ameninta cu noi proteste daca Bruxellesul nu ia masuri suficiente impotriva importurilor ucrainene

21:30, 15.02.2024 - Sase organizatii reprezentative pentru sectorul agricol european au considerat joi insuficienta propunerea Comisiei Europene privind un control imbunatatit al afluxului de produse ucrainene importate in UE fara taxe vamale si au amenintat cu noi proteste daca restrictiile asupra acestor importuri care…


Ce parere ai despre aceasta stire?