Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roma ia măsuri drastice împotriva turiștilor necivilizați. Ce nu au voie să facă

Publicat:

Regulamentul politiei urbane a fost adoptat, dupa ce a fost aprobat de . De asemenea, primarul metropolei italiene a declarat “toleranța zero” fața de cei care nu respecta noile norme. 

Daca doriți sa vizitați Roma trebuie sa știți ca a manca o pizza pe marginea cunoscutei Fontana di Trevi sau a savura un Prosecco pe treptele celebrei Piazza di Spagna sunt interzise cu scopul de a proteja monumentele turistice. De asemenea, autoritațile de la Roma au anunțat "amenzi severe" pentru cei care sunt prinși ca fac baie in fantanile orașului.

, primarul Romei,…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bloomberg: Consilierii lui Trump iau in considerare masuri impotriva țarilor care doresc sa abandoneze dolarul

03:51, 26.04.2024 - Agenția, citand surse, raporteaza ca printre opțiunile posibile se numara introducerea de masuri de control al exporturilor, amenzi, precum și taxe pe operațiunile valutare și tarife „preferențiale”.

Ciolacu ii ce iertare medicului Cirstoiu „pentru tot ce a patimit”, dar crede ca primarul general al Capitalei va fi Firea

22:25, 23.04.2024 - Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca atacurile indreptate impotriva medicului Catalin Cirstoiu au fost, de fapt, atacuri impotriva Aliantei electorale PSD-PNL si si-a cerut scuze fata de acesta „pentru tot ceea ce a patimit", potrivit Agerpres

Spaniolii incep sa protesteze impotriva supraturismului. Numarul turiștilor straini, aproape dublu fața de populația Spaniei

12:41, 16.04.2024 - Din insulele Baleare si pana in Canare, din Barcelona pana la Malaga, manifestatiile ostile supraturismului se inmultesc in Spania, a doua mare destinatie turistica mondiala, obligand autoritatile sa incerce sa concilieze bunastarea locuitorilor cu un sector economic crucial.

Guvernul a adoptat proiectul noului Cod Silvic: Masuri impotriva furtului de lemn și acces pentru cetațeni in toate padurile (Document)

16:20, 21.03.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat joi, despre proiectul noului Cod Silvic adoptat de Executiv ca taierile la ras vor fi interzise in aproape jumatate din suprafata de padure a tarii, furtul de masa lemnoasa va duce la suspendarea dreptului de acces in SUMAL 2. In plus, ministrul a mai anuntat…

Orașul Dubrovnik, considerat perla coastei croate, pregatește noi masuri impotriva turiștilor straini

15:25, 14.03.2024 - Autoritațile din orașul istoric croat Dubrovnik, una dintre cele mai populare destinații turistice ale țarii, vor sa ii atraga inapoi pe localnicii alungați de creșterea vertiginoasa a costului traiului din cauza turismului de masa, relateaza Reuters.

Unde ajung monedele aruncate in Fontana di Trevi din Roma. In 2022, s-au strans 1,4 milioane de euro

10:21, 08.03.2024 - Monedele aruncate de turisti in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma, insotite de dorinte legate de dragoste, sanatate sau de intoarcere in acel oras, sunt de ajutor unor persoane pe care acei vizitatori nu le vor intalni niciodata.

Primarul din Bauțar are o plangere in sertar

17:26, 06.03.2024 - BAUȚAR – Nu una primita, ci una pe care a redactat-o el și pe care vrea s-o depuna la Parchet impotriva consilierilor PSD! Privit din afara, pe Facebook de pilda, modul in care se desfașoara ședințele Consiliului Județean poate fi catalogat in fel și chip, in funcție de nivelul de instruire, al simpatiilor…

Kievul cere Varșoviei sa ia masuri impotriva agricultorilor polonezi care arunca cereale ucrainene

11:36, 26.02.2024 - Vicepremierul ucrainean Oleksandr Kubrakov a cerut luni Guvernului polonez sa ia masuri impotriva protestatarilor care arunca cerealele din mijloacele de transport cerealele provenite din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?