Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rochia de mireasă purtată de Prințesa Diana, expusă la Palatul Kensington. Lady Di ar fi împlinit 60 de ani în iulie

Publicat:

Rochia de mireasa purtata de Prințesa Diana în urma cu 40 de ani va fi expusa publicului la fosta sa reședința, de la Palatul Kensington, relateaza BBC.

Ducii de Cambridge și Sussex au împrumutat rochia pentru aceasta expoziție care este inaugurata cu aproximativ o luna înainte de 1 iulie, ziua în care prințesa ar fi împlinit 60 de ani.

Celebra rochie a fost creata de designerii David și Elizabeth Emanuel pentru nunta regala care a avut loc în iulie 1981, la cererea prințesei.

Rochia are atașata o trena lunga de 7,6 metri, drumul tinerei…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celebra cursa de canotaj intre universitațile Oxford și Cambridge renunța la tradiții din cauza nivelului mare de E. coli din Tamisa

13:46, 27.03.2024 - Atleții care participa la celebra cursa de canotaj dintre universitațile Oxford și Cambridge au fost avertizați sa nu sara in Tamisa la finalul intrecerii din cauza nivelurilor alarmante a bacteriilor E. coli din raul care traverseaza capitala britanica, relateaza Reuters.

Meghan Markle primește o noua lovitura. Ce restricții va avea in Marea Britanie de acum inainte

16:00, 06.03.2024 - Un efect al numarului mare de critici la adresa Casei Regale britanice, cel puțin pentru Ducii de Sussex, a fost izolarea acestora. Dar, conform tabloidelor din Albion, Meghan Markle primește o noua lovitura, find vorba de restricțiile pecare le va avea in Marea Britanie de acum inainte.

Prințul Harry s-a intors in America, dupa ce l-a vizitat pe Regele Charles. Fratele lui, William, a refuzat sa il vada

21:20, 07.02.2024 - Prințul Harry s-a intors in Statele Unite ale Americii, dupa ce l-a vizitat pe Regele Charles. Fratele lui, William, ar fi refuzat sa il vada cu aceasta ocazie. Cat timp a stat ducele de Sussex cu tatal sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?