Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roboții pasiv-agresivi de pe Wikipedia se ”ceartă” de ani întregi

Publicat:

Roboții care ”lucreaza” pe Wikipedia sunt extrem de folositori, dar uneori intra in conflict, iar ”certurile” pot dura chiar ani intregi. Boții sau roboții ce au fost creați pe Wikipedia sunt folositori, mai ales cand ne gandim cat de mult a crescut enciclopedia de-a lungul anilor. Aceștia identifica și șterg vandalismul de pe pagini, adauga linkuri in articole și au multe alte responsabilitați pe care creatorii lor le-au implementat. Avand in vedere dimensiunile Wikipedia, este lesne de ințeles ca multe astfel de procese sunt automatizate. Cu toate acestea, roboții au și probleme cateodata; aceștia…

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Substantele care pot incetini imbatranirea creierului

08:51, 27.05.2024 - Un nou studiu a identificat anumite modele de biomarker nutrienti, care sunt promitatoare si au asocieri favorabile cu masurile de performanta cognitiva si de sanatate a creierului, transmite News.ro. Oamenii de stiinta studiaza de mult timp creierul cu scopul de a ajuta la o imbatranire mai sanatoasa.…

Avertizare RO-Alert in Pitești, dupa ce oamenii au sunat la 112 sa spuna ca au vazut un urs

10:01, 12.05.2024 - Prezenta unui urs a fost semnalata duminica noaptea, in Pitesti, fiind emis mesaj RO-Alert. Animalul a fost cautat de poliiisti, jandarmi si de echipaje ISU, inclusiv cu camere de termoviziune, dar nu a fost gasit inca.Mesajul RO-Alert  a fost transmis la 0.58 si anunta prezenta unui urs  ”in Pitesti…

Cel mai rau și cel mai bun moment al zilei - Descoperirea oamenilor de știința

20:26, 15.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca ora 5 dimineața este oficial cel mai rau moment al zilei, in funcție de starea de spirit, de ritmul circadian și de alți factori, potrivit unui nou studiu publicat in „PLOS Digital Health Journal”, noteaza Mediafax. Studiul a folosit datele stranse de la 2.602…

Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani, descoperit in Iran

13:50, 14.03.2024 - Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani a fost descoperit in Iran și este cel mai vechi gasit vreodata, potrivit Yahoo News .Ceea ce oamenii de știința cred ca este un ruj din Epoca Bronzului, cu o culoare roșu intens a fost descoperit in Iran. Se sugereaza ca iranienii antici ar fi putut sa iși roșeasca…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Enoriașii unei biserici din Cluj, terorizați de cerșetorii agresivi: „Sa trimiteți un echipaj, chiar și in trecere, sa descurajam astfel de situații”

13:30, 05.03.2024 - Clujenii care merg la duminica la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Dambul Rotund spun ca sunt nevoiți sa treaca printr-o experiența foarte neplacuta. Intre orele 11-12, in zona s-ar aduna cerșetori care insulta enoriașii, fiind agresivi verbal.Oamenii au ajuns chiar sa solicite Primariei…

De ce oamenii din preistoric și-au pierdut coada in timpul evoluției. Studiul cercetatorilor americani

14:55, 29.02.2024 - Un studiu recent al cercetatorilor de la Universitatea Langone Health din New York ar putea explica felul in care, de-a lungul evoluției speciei, intre oameni și primate s-a ajuns la o diferența notabila: lipsa cozii.


Ce parere ai despre aceasta stire?