Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robert Pattinson se simte ciudat când se gândește că a fost sursă de inspirație pentru scrierea romanului ‚Fifty Shades of Grey’

Publicat:

 crede ca este ciudat ca romanul erotic ‚ of Grey’, scris de E. L. James, a fost la inceput doar o simpla povestire SF despre personajele principale din saga ‚Twilight’, , interpretat de Pattinson, și , interpretata de . Intrebat cum s-a simțit știind de la ce a pornit povestea, [...]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Florin Piersic, dupa intervenția chirurgicala. Actorul s-ar putea intoarce la Institutul din Cluj Napoca

08:25, 10.05.2024 - Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic, dupa intervenția chirurgicala pe care a suferit-o ieri. Actorul s-ar putea intoarce la Institutul din Cluj Napoca. Iata cum se simte maestrul in aceste momente!

Incident trist in Cluj-Napoca! Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Cum se simte micuțul

14:56, 20.04.2024 - Un incident trist s-a petrecut astazi, pe data de 20 aprilie 2024, in Cluj-Napoca. Un copil in varsta de doar 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Minorul a fost transportat de urgența la spital. Iata cum se simte micuțul in aceste momente!

Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi inscenat moartea ca sa fie impreuna cu amanta rusoaica la Moscova

12:10, 19.04.2024 - Un miliardar german care a fost declarat oficial mort in 2021, la trei ani dupa ce a disparut in Alpii elvețieni, și-ar fi inscenat propria moarte pentru a trai impreuna cu amanta rusoaica la Moscova.

INTERVIU. Liderul Pro Romania Mureș, despre plecarea tandemului Maior – Moldovan la PSD: ”Organizația nu le simte lipsa!”

12:01, 27.03.2024 - Președintele Pro Romania Mureș, Calin Buzgau, a reacționat in mini-interviul urmator la plecarea din partid a lui Claudiu Maior și Calin Moldovan, consilieri locali in Consiliul Local Targu Mureș. "Organizația Municipala nu le simte lipsa", spune omul de afaceri referindu-se la plecarea celor doi in…

Fenomen ciudat pe plaja din Mamaia! Ce a aparut la malul marii. Cum explica specialiștii / FOTO

13:50, 11.03.2024 - Un fenomen ciudat a avut loc pe plaja din Mamaia! Specialiștii au explicat exact despre ce este vorba și au transmis ca nu ar trebui sa existe motive de ingrjorare. Iata ce a aparut la malul marii!

Reprezentanții Muzeului de Istorie Turda sunt de parere ca „Feminitatea nu inseamna numai ruj, coafuri stilate si haine la moda!”

12:05, 08.03.2024 - Astazi in zi de sarbatoare reprezentanții Muzeului de Istorie Turda vin cu versiunea proprie despre ce inseamna feminitatea. „Feminitatea nu inseamna numai ruj, coafuri stilate si haine la moda!” transmit aceștia cu o referire directa la religie și importanța ei in viața noastra. „Este impodobirea divina…

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Cum sa iți alegi parfumul in functie de personalitate

12:35, 01.03.2024 - Parfumul poate fi ales in funcție de mai multe criterii diferite: in funcție de anotimpuri, varsta sau stil, de exemplu. Totodata, poți alege un parfum și in funcție de personalitatea ta. Definește-ți personalitateaInainte de a te aventura in cautarea parfumului perfect, este important sa iți cunoști…


Ce parere ai despre aceasta stire?