Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robert Kardashian, diagnosticat cu diabet

Publicat:

Diagnosticul vine dupa o perioada lunga in care a dus o lupta continua cu creșterea in greutate și depresia.

In tot acest timp, principalul sprijin al acestuia a fost familia, in principal sora sa, Khloe, care i-a deschis ușa casei și a incercat sa ii refaca increderea in sine.

La inceputul lunii, a postat pe Instagram o poza impreuna cu un mesaj incurajator: "Daca ai putea sa te vezi prin ochii mei! Voi fi intotdeauna obsedata de tine. Unicul meu..." a notat aceasta in dreptul fotografiei cu fratele sau.

In noiembrie, mama acestuia, Kris…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Publicitate electorala | Calin Matieș: Creșe pentru micii albaiulieni!

08:26, 31.05.2024 - Publicitate electorala | Calin Matieș: Creșe pentru micii albaiulieni! Calin Matieș: Creșe pentru micii albaiulieni! Nici pana astazi nu ințeleg de ce politicienii de acum și de 25 de ani incoace vorbesc despre copii imaginar, ca despre niște persoane care exista, dar care nu au drepturi. Cei mai mici…

Oana Roman, in razboi cu primarul din Tunari. Ce o nemultumeste pe vedeta, a facut public raspunsul acestuia: „Mi-a trimis instiintarea de plata”

18:00, 12.05.2024 - Oana Roman este una dintre cele mai urmarite vedete din Romania pe rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman nu ezita niciodata sa-și expuna parerile pe internet, iar recent a intrat intr-un razboi cu primarul din Tunari. Ce o nemultumeste pe vedeta? A explicat totul pe pagina ei de Instagram.…

CMG a semnat patru documente de colaborare cu autoritațile sarbe

18:20, 09.05.2024 - Ministrul adjunct al Departamentului de Publicitate al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez (PCC) și director al China Media Group (CMG), Shen Haixiong, a semnat, in marja vizitei de stat a președintelui Xi Jinping in Serbia, un memorandum de colaborare intre CMG și Departamentul pentru…

Anouchka Delon a publicat o fotografie a tatalui ei 'cu acordul acestuia' / FOTO

21:05, 22.04.2024 - Anouchka Delon a publicat, luni, pe Instagram, o fotografie a tatalui ei, Alain Delon, "cu permisiunea acestuia". Actorul, care a fost plasat recent sub tutela consolidata, apare cu fata emaciata si cu barba, dar ochii sai sunt inca patrunzatori.

Ce familie frumoasa are chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite. Cum arata soția acestuia, Alina

15:40, 22.03.2024 - Chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite sezonul 13, se mandrește cu o familie minunata. Acesta traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Alina, femeia care i-a daruit doi baieți.

Rob Kardashian a implinit 37 de ani. Cum arata cel mai tanar copil al lui Kris Jenner / FOTO

10:05, 18.03.2024 - Rob Kardashian a implinit 37 de ani. Cu ocazia acestei zile speciale in familia Kardashian - Jenner, intreaga familie a ținut sa transmita mesaje celui mai tanar copil al lui Kris Jenner. iata cum arata acum Rob Kardashian!

Joe Biden critica intrevederea dintre Donald Trump si prim-ministrul ungar Viktor Orban

09:01, 09.03.2024 - Presedintele american Joe Biden l-a criticat vineri pe rivalul sau republican Donald Trump pentru intrevederea acestuia cu Viktor Orban, estimand ca prim-ministrul ungar cauta sa instaureze o "dictatura", informeaza sambata AFP, potrivit Agerpres. Viktor Orban a avut vineri o intrevedere cu "bunul…


Ce parere ai despre aceasta stire?