Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rita Mureşan A VĂZUT MINUNEA CU OCHII | FOTO

Publicat:

Recent, Rita a mai avut parte de o surpriza placuta pe care i-a oferit-o viata.

, o fetita nascuta prematur, a carei recuperare a fost sustinuta si de catre fostul model, i-a devenit finuta.

Fetita este acum o bebelusa frumoasa, dolofana si vesela, iar Rita este atat de mandra de ea incat le-a prezentat-o si prietenilor de pe pagina ei de socializare, carora le-a multumit pentru sprijin.

"O mai tineti minte pe Sara, fetita nascuta prematur pentru care v-am rugat sa va rugati? Intre timp a devenit finuta mea! O minune de copil! Impreuna va multumim pentru ajutorul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de 18 luni, nascuta surda, aude dupa o operație INOVATOARE de doar 16 minute - VIDEO

11:31, 10.05.2024 - Fetița s-a nascut incapabila sa auda, din cauza neuropatiei auditive. Este prima persoana din lume care a participat la un studiu de terapie genetica, iar acum poate auzi, dupa o operație de doar 16 minute.

O fetița nascuta surda si-a recapatat auzul datorita unei terapii revolutionare. Acum, Opal aude aproape normal

12:21, 09.05.2024 - O fetita de un an și jumatate din Marea Britanie si-a dobandit simtul auzului dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu clinic revolutionar de testare a unei noi terapii genice.

VIDEO | Palatul din București care ascunde un secret infiorator: Carol I a mers sa vada cu ochii lui minunea

22:45, 21.04.2024 - Povestea cladirii de patrimoniu asociate Elenei Kretzulescu este una incarcata de istorie și eleganța. Palatul, o emblema a opulenței și rafinamentului din trecut, era o marturie a gustului și statutului sau social.

Fiica lui Irinel Columbeanu, in presa din SUA!

16:10, 25.03.2024 - Fiica fostului miliardar Irinel Columbeanu, Irinuca, a devenit o adevarata domnisoara. Plecata de ani buni in SUA, la mama sa, Monica Gabor, Irinuca a suferit o transformare radicala la 16 ani. Recent, ea a aparut in presa locala din Malibu, alaturi de alți trei colegi din cadrul Malibu High School,…

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Imagini rare cu fetița lui Augustin Viziru. Maria are aproape patru ani: „Este exact ca mine, face urat cand nu-i convine ceva”

12:11, 17.03.2024 - Augustin Viziru nu se mandrește doar cu cariera lui in actorie, ci și cu Maria, fetița lui in varsta de aproape patru ani. Deși fizic nu ii seamana de loc, micuța moștenește temperamentul tatalui ei celebru. In iunie 2020, Augustin Viziru și Ema, soția lui, au devenit pentru prima data parinți. Atunci…


Ce parere ai despre aceasta stire?