Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Riscă România o aterizare forțată? Cât de pregătiți suntem pentru criză, față de acum 10 ani (analiză)

Publicat:

În fața furtunii economice de proporții care se prolifereaza la orizont, România se afla precum un avion cu rezervorul gol, pregatit pentru o aterizare forțata. Vor supraviețui pasagerii (românii și firmele) manevrelor facute de un echipaj a carui principala preocupare a fost pâna acum sa acorde primul ajutor și prea puțin sa rezolve problemele tehnice ale aeronavei (economia româneasca)? Deși echipajul de la promite ca va scoate România din furtuna economica, realitatea este ca niciunul dintre piloți nu are experiența unei asemenea misiuni.…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Are sau nu șanse Iohannis sa devina secretar general al NATO? Opinia tranșanta a lui Traian Basescu

23:40, 28.04.2024 - „Dansul stie mai bine ce aspiratii are. Eu, din ce stiu, ca proceduri si practici ale acestor institutii, la NATO nu are nicio sansa. In ceea ce priveste o functie inalta la UE, sef de Comisie, de Consiliu, seful politicii externe sau presedintele Parlamentului, una din functii e exclusa, cea de presedinte…

Reorganizare economica la TAROM. Jumatate dintre angajați ar putea fi concediați

20:05, 24.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat ca TAROM va primi pana la finalul lunii ajutor din partea Comisiei Europene si apoi va intra intr-o etapa... The post Reorganizare economica la TAROM. Jumatate dintre angajați ar putea fi concediați appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Componenta economica primeaza pentru Occident: Franta se teme de consecintele economice mondiale ale unei escaladari a conflictului din Orientul Mijlociu

00:20, 16.04.2024 - Degradarea in continuare a situatiei din Orientul Mijlociu ar avea "un impact economic puternic" asupra economiei mondiale, a apreciat luni ministrul francez al economiei, Bruno Le Maire, citat de AFP, noteaza Agerpres.

Jumatate dintre romani considera ca situatia economica este mai degraba buna

16:01, 11.04.2024 - Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna, in timp ce 13% sunt de parere ca este foarte proasta, conform unui Eurobarometru al CE.

ANALIZA ECONOMICA A șasea ședința consecutiva de depreciere a cursului euro

19:25, 13.03.2024 - Moneda naționala a ramas cea mai stabila din regiune fața de euro, in timp ce dolarul și francul elvețian au cunoscut creșteri ale cursului. The post ANALIZA ECONOMICA A șasea ședința consecutiva de depreciere a cursului euro first appeared on Informatia Zilei .

Culise și calcule politice pentru alegerile din 9 iunie. Situația in Coaliție, rezolvata pe jumatate | ANALIZA

07:00, 13.03.2024 - PSD și PNL au rezolvat pe jumatate situația candidaturilor pentru europarlamentare, insa locurile care depind exclusiv de o performanța electorala inca sunt negociate, la fel ca și soluția pentru Primaria Capitalei, unde ar putea fi candidaturi separate.

Șansele punerii in practica a scenariului privind anexarea Transnistriei la Rusia, prin ochii specialiștilor ANALIZA

18:40, 23.02.2024 - Scenariul privind cererea Tiraspolului cu privire la anexarea regiunii separatiste la Rusia este greu de pus in practica, dar nu este exclus, luand in calcul ,,politica iraționala” a Kremlinului, susțin experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”.

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR se apropie de IRCC

20:15, 08.02.2024 - In piața monetara se observa o tendința constanta de scadere a indicilor ROBOR și apropierea acestora de pragul de 6%. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR se apropie de IRCC first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?