Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RISCĂ PUŞCĂRIE PE VIAŢĂ! Bărbatul din Hânceşti care şi-a violat fiul, arestat pentru 30 de zile

Publicat:

Barbatul din raionul Hincesti, care este invinuit ca si-ar fi violat propriul fiu este cercetat penal si a primit 30 de zile de arest.

Potrivit procurorilor, oamenii legii investigheaza toate circumstantele in care s-a produs incidentul iar daca va fi gasit vinovat, tatal in varsta de 43 de ani risca sa isi petreaca tot restul vietii la puscarie.

Cazul terifiant a iesit la iveala miercuri, cand baiatul a venit la scoala.

Baiatul de 10 ani a ramas in grija tatalui inca de la trei ani, mama fiind plecata peste hotare. Baiatul a venit la scoala cu semne pe tot corpul. Luat…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Procurorii au raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala groazei. Detalii surprinzatoare (surse)

17:35, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta. Procurorii Parchetului Tribunalului București care au preluat ancheta au primit raportul…

Procurorii au primit raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala. Primele informații (surse)

14:45, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta.

Un moldovean, cercetat dupa ce a fost prins cu bagajul plin cu cosmetica adusa din Turcia : Individul risca sancțiune contravenționala

17:36, 04.03.2024 - Un moldovean risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a fost prins in timp ce intenționa sa introduca in țara un lot comercial de produse cosmetice. Cazul a fost inregistrat de catre angajații postului vamal de la Aeroportul Internațional Chișinau.

Barbatul care si-a ucis soacra cu un topor in cap, iar pe sotie a ranit-o grav, trimis in judecata: Individul risca detenție pe viața

09:45, 04.03.2024 - Barbatul care și-a omorat soacra și a ranit-o grav pe soția sa, a fost trimis pe banca acuzaților. Cazul a avut loc pe data de 12 octombrie 2023, in raionul Criuleni. Acesta risca pana la 20 de ani de inchisoare sau detenție pe viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?