Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ricardo la Volpe nu a rezistat nici o lună în Mexic » Dat afară pentru hărţuire sexuală!

Publicat:

Dupa nici o luna ca antrenor la , argentinianul a fost concediat. Podologul (medic specialist in afectiunile piciorului) clubului, , l-a dat in judecata pe tehnician, acuzindu-l de hartuire sexuala.

Tweet

"A intrat in biroul meu avind doar un prosop in jurul mijlocului. S-a asezat pe scaun, se vedea ca nu are chiloti, dar nu am spus nimic, La Volpe e o persoana autoritara si n-am vrut sa creez probleme", a povestit Belen.

Medicul a continuat: "Ulterior, totul a degenerat. M-a tras linga el, mi-a luat mina dreapta si m-a fortat…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eurostat: Romania, pe locul 3 in topul celor mai mari exportatori de miere din UE

00:16, 21.05.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene au importat anul trecut din tarile situate in afara blocului comunitar 163.700 tone de miere naturala, in valoare de 359,3 milioane de euro. In contrast, in 2023, doar 24.900 tone au fost exportate de statele membre UE in afara blocului comunitar. Valoarea acestor…

Caz șocant la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacau! Medicul de garda i-a jignit pe doi soți, unul dintre ei fiind grav bolnav: „Marș afara!”

18:25, 23.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacau! Medicul de garda i-a jignit pe doi soți, unul dintre ei fiind grav bolnav. Iata ce cuvinte dure a adresat doctorul care era de garda!


Ce parere ai despre aceasta stire?