Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rezultate ale meciurilor disputate joi seara, în cadrul grupelor din Liga Europa

Publicat:

Echipa poloneza Rakow a pierdut joi seara, in deplasare, scor 1-2, in fata formatiei portugheze , intr-un meci din cadrul grupei D din .

Titular, a primit cartonas rosu in minutul 12, dupa un fault in careu la , iar din penalti-ul rezultat a deschis scorul. a inscris pentru 2-0, tot din penalti, iar oaspetii au marcat prin Rundic, dar nu au avut forta de a egala. a ramas pe banca la echipa poloneza.

In clasamentul grupei D Rakow este pe ultimul loc, cu un punct. In frunte se afla Atalanta

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Europa League: Atalanta vs Liverpool - „Cormoranilor” le-a mai ramas doar orgoliul

09:50, 18.04.2024 - Atalanta - Liverpool, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 18 aprilie, de la ora 22:00, pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia, si va fi transmis in direct de platforma de streaming VOYO.

Ziua decisiva pentru calificarea in semifinalele Ligii Europa și Conference League

02:00, 18.04.2024 - Seara de joi, 18 aprilie, este dedicata meciurilor retur din sferturile de finala in Liga Europa și Conference League. In toate cele opt meciuri programate totul este posibil, inclusiv ca Liverpool sa rastoarne avantajul de 3-0 obținut de Atalanta pe Anfield Road, deși statistica este impotriva ”cormoranilor”.…

Rezultate inregistrate joi seara, in partidele tur din sferturile de finala ale Ligii Europa

00:50, 12.04.2024 - Echipa italiana Atalanta Bergamo s-a impus joi seara, in deplasare, scor 3-0, in fata gruparii engleze FC Liverpool, in prima mansa a sferturilor din Liga Europa. AS Roma a invins pe AC Milan, in deplasare, scor 1-0, informeaza news.ro.

Europa League: Liverpool vs Atalanta - “Cormoranii”, mari favoriti

08:21, 11.04.2024 - Liverpool - Atalanta, meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 11 aprilie, de la ora 22:00, pe Anfield, si va fi transmis in direct de Pro Arena si de platforma de streaming VOYO.

Ce decizie a luat Deian Sorescu dupa plecarea lui Marius Șumudica. „A ajuns foarte popular la Gaziantep”

14:00, 22.03.2024 - Deian Sorescu (26 de ani), fundașul lui Gaziantep, s-a adaptat repede in Turcia și ar vrea sa continue in SuperLig. Presa locala anunța ca prelungirea șederii sale la fosta trupa a lui Șumudica s-ar putea produce la vara, in condițiile in care cei de la Rakow au declarat in mai multe randuri ca nu-l…

Edward Iordanescu a convocat 29 de jucatori pentru meciurile amicale ale Romaniei cu Irlanda de Nord și Columbia

13:20, 16.03.2024 - Selectionerul Edward Iordanescu a convocat 29 de jucatori pentru meciurile amicale ale Romaniei cu Irlanda de Nord, din 22 martie, si Columbia, din 26 martie. In premiera la nationala au fost convocati portarul Marian Aioani (Rapid), fundasul Bogdan Racovitan (Rakow) si mijlocasul Adrian Sut (FCSB).…

Sporting Lisabona și Atalanta au remizat in primul meci din optimile Europa League

23:20, 06.03.2024 - Atalanta a dominat in marea majoritate a timpului prima manșa din optimile de finala ale Europa League cu Sporting, miercuri seara. In cele din urma, italienii au trebuit sa se mulțumeasca cu o remiza 1-1 in Portugalia.

Gaziantep FK eliminata de Fenerbahce in optimile Cupei Turciei: Alexandru Maxim rateaza un penalti

22:20, 07.02.2024 - Formatia Gaziantep FK, antrenata de Marius Sumudica si la care evolueaza Alexandru Maxim, Denis Dragus, Florin Nita si Deian Sorescu, a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Turciei, de Fenerbahce, liderul din Super Lig.Fenerbahce s-a impus cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate…


Ce parere ai despre aceasta stire?