Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revizia proiectului viitorului bloc de pe str. Iancu Jianu din Grădiște, pusă la transparență

Publicat:
Revizia proiectului viitorului bloc de pe str. Iancu Jianu din Grădiște, pusă la transparență

a pus la transparența proiectul ce prevede revizia documentației de urbanism (PUZ) prin care un dezvoltator imobiliar intenționeaza sa construiasca... The post Revizia proiectului viitorului bloc de pe str. din Gradiște, pusa la transparența appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei familii cu copii mici locuiesc in condiții mizerabile, intr-o casa parasita de pe str. Cehov

10:01, 27.04.2024 - Poliția Locala s-a deplasat impreuna cu cei de la Asistența Sociala și Protecția Copilului in cartierul Gradiște, pentru a interveni in cazul a trei familii... The post Trei familii cu copii mici locuiesc in condiții mizerabile, intr-o casa parasita de pe str. Cehov appeared first on Special Arad ·…

Prima ediție a proiectului „Copii suntem toți”

10:35, 12.04.2024 - Inspectorul Școlar Județean Arad, in parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistența Educaționala Arad și Școala Gimnaziala Aurel Vlaicu Arad, organizeaza in data de... The post Prima ediție a proiectului „Copii suntem toți” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Lucrarile la conducta de canalizare din Livada s-au realizat „contrar proiectului tehnic de execuție” – a stabilit ISC

10:35, 09.04.2024 - Inceput toamna trecuta, cu pita și circ, proiectul de introducere a canalizarii in Livada și Sanleani a inceput deja sa „scarțaie”. Dupa mai multe experiențe... The post Lucrarile la conducta de canalizare din Livada s-au realizat „contrar proiectului tehnic de execuție” – a stabilit ISC appeared first…

Iustin Cionca și Calin Bibarț, validați pentru a candida din partea PNL la președinția Consiliului Județean și la Primaria Arad

19:06, 21.03.2024 - Iustin Cionca va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Arad, iar Calin Bibarț intra in cursa pentru al doilea sau mandat... The post Iustin Cionca și Calin Bibarț, validați pentru a candida din partea PNL la președinția Consiliului Județean și la Primaria Arad appeared first…

Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai…

08:45, 05.03.2024 - O saptamana, cum ar veni, in așteptare. Cea trecuta, despre care va fi vorba mai jos, dar, avem tot dreptul sa presupunem ca și cea... The post Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai…

08:25, 05.03.2024 - O saptamana, cum ar veni, in așteptare. Cea trecuta, despre care va fi vorba mai jos, dar, avem tot dreptul sa presupunem ca și cea... The post Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Vestea buna a zilei: „love is in the air” langa Primaria Arad

10:20, 21.02.2024 - Asta e cea mai buna veste a ultimelor zile: suntem in acea perioada a anului in care „love is in the air” si nicio primarie... The post Vestea buna a zilei: „love is in the air” langa Primaria Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Marului, sau cum se imbogateste o zona cu 30 de tone de gunoaie intr-o ora

13:20, 10.02.2024 - O amenda, de 30.000 de lei, data unui șofer care debarasa din camioneta sa cu numere de Salaj gunoaie pe strada Marului și Primaria Arad... The post Marului, sau cum se imbogateste o zona cu 30 de tone de gunoaie intr-o ora appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?