Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Review George Butunoiu: Mai bine decat un simplu steakhouse

Publicat:

vezi galeria

este un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in vara lui 2017 in cartierul Primaverii, intr-o frumoasa casa boiereasca din elegantul si bogatul cartier, foarte aproape de de Gaulle.

10  10 0 10 0 0

Au doua saloane la parter, au si la etaj, casa e renovata de curand, e destul de bine amenajata, pacat ca nu mi-au dat voie sa fac poze. Nu era dat drumul la aerul conditionat inauntru, i-au dat doar cand am intrat acolo, asa ca am suferit destul de mult din cauza caniculei, abia asteptam sa termin de mancat ca sa plec. Gradina e spectaculoasa,…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Restricții pe Bd. Kiseleff

14:40, 07.06.2024 - Traficul rutier va fi restrictionat partial, sambata, pe Soseaua Kiseleff din Capitala cu ocazia desfasurarii evenimentului Race for the Cure Romania, a anuntat, vineri, Brigada Rutiera. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, sambata, intre orele 08,00 – 13,00, se va organiza evenimentul Race for…

Aeroportul București-Sud, noua poarta de acces catre Europa, va deservi peste 11 milioane de pasageri și va permite transportul a minimum 30.000 de tone de marfuri in fiecare an

15:16, 17.05.2024 - Aceasta este concluzia studiului de oportunitate elaborat recent de catre un consorțiu de specialiști, din care fac parte și reprezentanți ai companiei SETEC din Franța, societate cu experiența vasta in studierea, proiectarea și realizarea de aeroporturi la nivel global, atat in Europa, cat și in America…

Peneș Food: Sub brandul Peneș Curcanul, se deschide in Bacau primul restaurant de tip fast food, bazat exclusiv pe carne de curcan. Sambata și Duminica – reducere de 50% pentru clienți

13:56, 14.05.2024 - De la piața din Romania și pana la „podiumul” internațional, Peneș Curcanul a calatorit pe un drum plin de realizari și inovație. Cu o prezența solida de 14 ani pe piața, Peneș Curcanul s-a transformat intr-un nume de marca al industriei, reprezentand cu mandrie spiritul antreprenorial 100% romanesc.…

Ciorba de pui a la grec ca la restaurant. Care sunt cele doua ingredientele care ii dau gustul desavarșit

14:31, 08.05.2024 -  Ingredientele pe care sa le adaugi in ciorba a la grecCiorba de pui a la grec este un deliciu desavarșit, daca este preparata ca la carte. Chiar daca exista mai multe rețete pe internet, sau in carțile de bucate, doar cu una singura nu vei da niciodata greș. Iata care sunt cele doua ingrediente care…

De ce ti se ia meniul din fata imediat, la restaurant. Trucul la care sa fii atent de acum

00:10, 30.03.2024 - Este deja o practica veche, un detaliu cu care ne-am obișnuit atat de mult incat abia il mai conștientizam, dar cați dintre noi știu de ce ti se ia meniul din fata imediat, la restaurant, de fapt? Ar fi vorba despre un truc la care apeleaza ospatarii. Gesturi pe care nici nu le mai conștientizam […]…

Se demoleaza un simbol al Bucureștiului: Mama lui Cristi Borcea și Gigi Nețoiu vor construi un complex rezidențial pe acel teren

14:30, 21.03.2024 - Cu ani in urma, mulți romani obișnuiau sa iși invite iubitele sau prietenii la o ieșire in oraș, iar unul dintre locurile preferate era celebrul restaurant "Doi Cocoși" din București. Insa astazi, terenul pe care se afla acest restaurant este deținut de mama lui Cristi Borcea și Gigi Nețoiu, care au…

Nu mai fierbe ciorba asa. Detaliul care ii strica gustul, de asta iese mai buna la restaurant

00:00, 18.03.2024 - Ciorbele sunt nelipsite din frigiderele romanilor și sunt o mulțime de tipuri de ciorbe pe care le poți face: de la ciorba de perișoare, de legume, de pui, de fasole, pana la ciorbe mai complicate și mai grele precum cea radauțeana sau de burta. Dar sa faci o ciorba nu este chiar atat de simplu, […]…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…


Ce parere ai despre aceasta stire?