Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revenire de vis în DTM: BMW câştigă toate cele 3 titluri: piloţi, echipe şi constructori

Publicat:

Cea de-a patra victorie a sezonului, la comenzile BMW Bank M3 DTM in cea de-a zecea si ultima cursa DTM 2012, i-a permis lui sa castige titlul pilotilor si sa incununeze un sezon remarcabil de revenire pentru BMW Motorsport.

Citeste articolul mai departe pe informatiiauto.ro…  

Sursa articol: informatiiauto.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guardiola: Daca v-as fi zis, cand am ajuns aici, ca in urmatorii sapte ani vom castiga sase titluri, mi-ati fi spus ca sunt nebun

10:41, 20.05.2024 - Tehnicianul Pep Guardiola a afirmat ca daca in urma cu sapte ani ar fi spus ca Manchester City va castiga sase titluri, lumea ar fi spus ca este nebun. Manchester City a reusit, duminica seara, sa castige al patrulea titlu consecutiv de campioana a Angliei, al saselea in ultimii sapte ani.

Remuneratia lui Messi la Inter Miami depaseste masa salariala a multor echipe din MLS. Cat castiga jucatorii romani din SUA

09:36, 17.05.2024 - Remuneratia anuala a lui Lionel Messi din contractul sau din Major League Soccer cu Inter Miami este putin peste 20,4 milioane de dolari in primul sau sezon complet, depasind salariile tuturor celorlalte echipe din campionat, cu exceptia a trei, informeaza AP.

David Alaba și-a facut ritualul de bucurie in fața fostei sale echipe, Bayern Munchen: „Cu așa revenire, poți face o nebunie!”

11:40, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat in finala Champions League, dupa ce a invins-o dramatic pe Bayern Munchen, scor 2-1. David Alaba (31 de ani), deși accidentat, a fost in centrul atenției pentru felul in care a celebrat performanța obținuta in fața fostei sale echipe. Fundașul austriac s-a bucurat aducand și…

Revenire de senzație pentru Razvan Lucescu in derby-ul cu AEK! PAOK caștiga un meci cu doua rasturnari de scor și urca pe loc de Europa

22:05, 28.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu (55 de ani), a invins-o pe AEK Atena, scor 3-2, in runda cu numarul #34 a primei ligi din Grecia. Cu aceasta victorie. echipa lui Razvan Lucescu a pus capat seriei de 3 meciuri consecutive fara victorie in prima liga, unde ocupa locul 2, cu 71 de puncte.…

Edi Iordanescu, pe lista unei echipe cu 15 titluri de campioana

15:00, 01.04.2024 - Dupa Anghel Iordanescu, Edi Iordanescu a devenit urmatorul selecționer care califica naționala de fotbal a Romaniei la un Campionat European. Tricolorii au terminat primii in grupa de calificare la EURO 2024, iar performanța a generat interesat pentru cluburile care sunt in cautarea unui antrenor.

VIDEO | Simona Halep, revenire onorabila in circuitul WTA. A inceput bine, dar nu a putut caștiga meciul

06:35, 20.03.2024 - Simona Halep a revenit in circuitul de tenis feminin WTA dupa un an și jumatate intr-un meci in cadrul Openului de la Miami, dar in care nu a reușit sa se impuna, din pacate, pierzand meciul in trei seturi in fața Paulei Badosa, scor final 6-1, 4-6, 3-6.

Ce salariu are un roman care lucreaza la fabricarea hainelor. Domenii in care se caștiga cei mai puțini bani

14:30, 15.03.2024 - Poate mulți se intreaba ce salariu are un roman care lucreaza la fabricarea hainelor. Pare un domeniu bine platit, insa nu este deloc așa. Iata in ce domenii se caștiga cei mai puțini bani!

Cat caștiga asistentele și infirmierele. "E firesc sa ne cerem drepturile"

14:41, 11.03.2024 - Mii de angajați din spitale - medici, asistente, infirmiere - protesteaza in București, luni, din cauza salariilor despre care spun ca nu sunt majorate in raport cu munca depusa și inflația crescuta.


Ce parere ai despre aceasta stire?