Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţete cu peşte, perfecte pentru vară

Publicat:

 

Chefal rosu cu legume de vara

Un chefal sau un biban mare sunt cele mai potrivite alegeri pentru un meniu de vara. Se poate folosi pestele intreg, cu sau fara cap, dupa ce am indepartat solzii si am curatat pestele foarte bine. Daca dorim sa servim fileuri, timpul de coacere se reduce.

150 gr de fenicul proaspat si subtire

150 gr de praz proaspat si subtire

1 legatura mica de patrunjel

sucul de la o lamaie

2 portii de chefal rosu

Setati cuptorul la temperatura de 180 C, apoi incepeti sa taiati frunzele de fenicul si tulpina,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mancare de la masa de sarbatori. Idei de rețete interesante

17:06, 04.05.2024 - Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mancare de la masa de sarbatori. Idei de rețete interesante Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mancare de la masa de sarbatori. Se poate intampla ca dupa mesele de sarbatori sa ramana feluri de mancare neconsumate. Pentru a diversifica meniul in perioada…

Ce faci cu albușurile care iți raman de la preparatele de sarbatori? / Rețeta simpla cu fructe, potrivita in orice sezon

15:10, 03.05.2024 - De obicei la sarbatori, dar nu numai, raman albușuri de la diverse rețete, cum ar fi maioneza sau cozonacii. In loc sa le arunci, le poți transforma rapid intr-o prajitura cu fructe, care ii va incanta pe toți. Ai nevoie de vreo 6 albușuri. Daca nu ți-au ramas atatea de data asta, poți sa le pastrezi…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY

16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gatit. Postul Paștelui 2024, mai aspru decat cel al Craciunului

21:10, 24.03.2024 - Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gatit. Postul Paștelui 2024, mai aspru decat cel al Craciunului Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gatit. Postul Paștelui 2024 cuprinde și doua zile de dezlegare la pește. Spre deosebire de Postul Craciunului care este mai permisiv din punct de…

REȚETE ROMANEȘTI Supa usurica de macris

17:45, 15.03.2024 - Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?