REŢETA ZILEI: Supă de vită cu fidea
Publicat:Ingrediente:
1 rasol sau oase cu carne, cca 1 kg
1 ceapa
1 morcov
1 pastarnac
1/2 telina radacina
3 rondele de fidea
1 legatura de patrunjel verde
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Oasele se spala bine, le punem la fiert intr-o oala cu apa rece (cca 4 l) si se spumeaza de cate ori este nevoie.
Legumele se curata si se spala. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele intregi si se lasa sa fiarba pana se desprinde carnea de pe oase.
Supa obtinuta se strecoara si se pune din nou la fiert impreuna cu rondelele…
Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…
Sursa articol: realitatea.net
Stiri pe aceeasi tema
Dorada in crusta de sare la cuptor
00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…
Internetul a luat-o razna! Este bautura racoritoare nrumarul 1 a verii: rețeta tradiționala versus 3 variante moderne, absolut uluitoare
14:11, 03.06.2024 - Istoria TrandafirateiTrandafirata, cunoscuta și sub numele de „apa de trandafiri”, are o istorie indelungata și fascinanta. Originea acestei bauturi dateaza de secole, fiind populara in diverse culturi, de la Orientul Mijlociu la Europa. Trandafirul, floarea din care se obține aceasta bautura, a fost…
Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare
16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…
Capșuni la borcan – aromate și bune pe tot parcursul anului: Rețeta simpla pentru conservarea capșunilor fara gatire
19:45, 25.05.2024 - Uita de congelare și gatit; aceasta rețeta este perfecta chiar și pentru incepatori. Cu ghidul nostru detaliat, vei putea citi despre conservarea capșunilor cu ușurința și vei avea intotdeauna o rezerva din acest fruct delicios.Ingrediente necesare:3 kg de capșuni proaspete3 kg de zahar (raport 1:1)Mod…
RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata
19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…
Cea mai ieftina reteta de chiftele de post. Ai nevoie de doar cateva ingrediente pe care le ai mereu in casa
10:15, 07.04.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, iata cea mai interesanta rețeta de post. Pregatește chiftele fara carne cu doar cateva in ingrediente, pe care sigur le gasești in casa. Se gatesc foarte ușor și repede și au un gust genial. Cele mai bune chiftele de post Postul Mare este o perioada de curațare trupeasca…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic
08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…