Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Pui umplut cu sarmale

Publicat:

Mod de preparare: Puiul intreg pregatit se taie pe stern, se indeparteaza coastele si coloana vertebrala, pastrindu-se aripile si picioarele. Saram si piperam puiul pe ambele parti, lasam pe 2-3 ore la rece. Sarmalele se pregatesc fara carne si se lasa sa se raceasca semigata. Se distribuie sarmalele uniform pe carnea de pui marinata, plasata cu pielea in jos, marginile se unesc, si se fixeaza

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Reteta de sarmale de post ca la manastire. Ingredientul pe care il folosesc maicutele de sute de ani

09:36, 08.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, perioada in care mancarurile de post sunt la mare cautare. Una dintre cele mai delicioase și sațioase preparate este cea de sarmale. Maicuțele folosesc un ingredient special la prepararea lor, iar gustul este unul desavarșit! Reteta de sarmale de post ca la manastire Sarmalele…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Judetul Tulcea: ​Incendiu la un saivan de animale, in localitatea Cerna (GALERIE FOTO)

17:35, 09.02.2024 - In cursul zilei de astazi, prin apel la numarul unic de urgenta 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari, in cazul producerii unui incendiu la un saivan de animale din localitatea Cerna, judetul Tulcea. In cursul zilei de astazi, prin apel la numarul unic de urgenta 112, a fost solicitat…

Declarația zilei 6 februarie 2024

07:41, 06.02.2024 - „Daca te uiți in sondaje are sub 5%. Hai sa fim serioși. Partidul Liberal la Botoșani e mort. Dar nu sunt deloc nici speriat, nici trist. Sunt pur și simplu un pic nedumerit ce pot sa faca. Și dac ...

Daca in Romania doua vloggerițe s-au certat pe rețeta de eclere, in India subiectul fierbinte este: Cine a inventat puiul cu unt

22:10, 04.02.2024 - Disputele culinare duc la tribunal. Și nu doar in Romania, unde vloggerițele Jamila și Laura Laurențiu s-au judecat pe o rețeta de eclere la tava. In India, subiectul fierbinte este: cine a inventat puiul cu unt? Preparatul, unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare din India, dar care a ajuns…

Cozmin Gușa: Omul Negru al Zilei, Remus Ștefureac. Al doilea ”Remus” al lui Kavalec. ”Ne batem joc de meserie, c-așa vor americanii!”

12:50, 02.02.2024 - Știți ca sunt excedat de aceste rezultate prezentate in serie ale masuratorilor sociologice. Toate institutele de sondare fac bani in perioada asta, azi deservind PSD-ul, maine PNL, dupa aia USR-ul, a patra zi pe Geoana. E, asta de la INSCOP, Remus Ștefureac, personajul zilei de astazi, a fost alocat…


Ce parere ai despre aceasta stire?