Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta lui Costăchel cu recomandarea Paharnicului: Crochete dulci-acrişoare de viţel cu mere

Publicat:

Marul da tocaturii o savoare atat de interesanta si de neasteptata incat merita sa renuntam din cand in cand la tocaturile noastre clasice cu ceapa prajita si patrunjel. Ia hai sa vedem ce-i de capul ei! Pentru 4 persoane avem nevoie de * 400 g carne tocata de vitel (dar puteti incerca si cu porc slab, si cu piept de pasare), * 1 mar mare, * 50 g zahar, * 1 ou, * faina, * 200 ml vin rosu bun, * 80 g unt, * sare si piper. Cur (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai bune gustari pe care le poți consuma fara sa iei in greutate. Recomandari utile de la nutriționiști

10:45, 22.04.2024 - Exista alternative sanatoase, care sunt sațioase, dar și favorabile gestionarii greutații. Ți-am pregatit o lista de gustari pe care le poți consuma fara sa te ingrași. Afla care sunt recomandarile specialiștilor in nutriție.Cele mai bune gustari pe care le poți consuma fara sa iei in greutateSupraalimentarea…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…

Cum sa faci cele mai bune macaroane cu branza. Ies exact ca in copilarie, ingredientul care da tot gustul

10:50, 04.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit ce ingredient cheie adauga in macaroane pentru a le da un gust deosebit. Rețeta pe care trebuie sa o respecți, daca vrei sa te bucuri de cele mai savuroase macaroane cu branza. Rețeta lui Barbosu de macaroane…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…

Rețeta de griș cu lapte prajit. Desertul rapid pe care il poți savura indiferent de sezon

18:56, 20.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de griș cu lapte prajit. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți gati alaturi de persoana iubita!

Rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Preparatul pe care sa-l gatești in seara de Valentine's Day

21:00, 14.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi partenerul in seara de Valentine's Day, dar nu ai idee ce sa gatești, atunci pregatește rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Este un preparat delicios pentru Ziua Indragostiților. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare, dar și care…

Rețeta de supa crema de sparanghel. Un preparat sanatos și delicios

10:55, 12.02.2024 - Daca vrei ca astazi sa le pregatești celor dragi ție o mancare simpla, gustoasa, dar și extrem de sanatoasa, atunci gatești supa crema de sparanghel. Este un preparat care va reuși cu siguranța sa le incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care…


Ce parere ai despre aceasta stire?